Horoskop

[ Izvor: venerasapapilotnom.rs ]

26. 06. 2020. 07:19 0

Horoskop za 26. jun: Lavovi zaljubljeni, Device raspuštene

Pogledajte šta vam zvezde danas donose na polju posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN

Dan je odličan da se malo rasteretite i opustite posle nerviranja i stresa u prethodnom periodu. Osećate se lako, raspoloženje je pozitivno i održavaćete dobru komunikaciju sa kolegama i saradnicima. Neki vaši stavovi po pitanju voljene osobe polako počinju da se menjaju.

BIK

Dobar dan, dobro raspoloženje i lepe mogućnosti da napravite neke konkretnije promene i povučete dobre poteze u poslovnom segmentu. Iako ste smatrali da nećete uspeti da ostvarite neke planove, vidite da to polako počinje da kreće u pravcu koji želite. Emotivni deo – više nego dobar.

BLIZANCI

Polako izlazite iz nekih napetih situacija i lošijih odnosa sa ljudima u poslovnom okruženju. Uspevate da pronađete zajednički jezik i sa onima najtvrdokornijima. Imate veliku podršku od strane prijatelja – ako vam je potreban savet za nešto vezano za ljubav – itekako imate kome da se obratite.

RAK

Onaj osećaj da ste na izmaku snaga polako će vas napuštati kako dan bude odmicao. Danas možete dobiti neočekivanu ponudu – neko vam daje šansu da na lakši način zaradite. Više vam odgovara društvo prijatelja jer se tu u potpunosti rasterećujete i ne razmišljate ni o čemu. Samo uživate.LAV

Vrlo intenzivna razmišljanja o budućnosti. Sumirate utiske iz prethodnih dana i pravite planove na dalje. Pokušavate da nađete način da rešite jednu situaciju. Osoba koju ste doživljavali kao prijatelja počinje da pokazuje znake naklonosti prema vama. Ni vi niste u potpunosti ravnodušni.

DEVICA

Uspeli ste da sredite neku poslovnu problematiku i danas ćete se malo "raspustiti". Obavićete samo ono što je najneophodnije ili ono što ste eventualno obećali. Sve ostalo ostaje za narednu radnu sedmicu. Sa emotivnim partnerom pravite planove – mogućnost izlaska u društvu zajedničkih prijatelja.

VAGA

Dobro ste raspoloženi, blistate – i to svi oko vas primećuju. Sve u poslovnom segmentu funkcioniše dosta dobro i možete da se opustite. Vreme je da se više angažujete po drugom pitanju, a to su vaše emotivne relacije. Pravi je trenutak da napravite neke konkretnije poteze.

ŠKORPIJA

Neke kockice su počele da dolaze na svoje mesto i polako osećate da se opuštate i da ona nervoza koja je prosto „kuvala“ u vama polako nestaje. Imate podršku za svoje planove. U emotivnom segmentu stoji neka forma statičnosti – više razmišljate nego što delate.STRELAC

Iako vas još uvek muče sitnije nedoumice i nesigurnosti, ipak je dobar trenutak da pokrenete pitanja koja vas interesuju u poslovnom segmentu. Ako ne postoji „savršeni momenat“ – onda ga vi napravite svojom inicijativom. Ovo važi i za poslovne, ali i za vaše emotivne relacije.

JARAC

Sa obavezama ćete zaršiti brže i lakše nego što ste planirali. Čak i povremeni zastoji neće u većoj meri uticati na krajnji rezultat. Možete biti zadovoljni. Shvatate da na neke ljude možete zaista da se oslonite. Vreme je da se opustite i doprinesete da odnos sa voljenom osobom bude bolji.

VODOLIJA

Raspoloženje vam je super, zabavljate sve oko sebe i neki saradnici vam čak mogu zameriti da ste neozbiljni. Ipak, brzo ćete ih razuveriti – kada su poslovne obaveze u pitanju, vi itekako umete da budete pouzdani. Jedva čekate susret sa voljenom osobom. Nestrpljivost i velika želja.

RIBE

Dobar je momenat da napravite malo bolju organizaciju svojih dnevnih obaveza. Prilično ste smireni i fokusirani, pa će sve u poslovnom segmentu funkcionisati jednostavnije. Jake mogućnosti da stupite u vrlo interesantan kontakt sa osobom preko segmenta prijatelja ili društvenih mreža.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Kornjača akrobata

Anketa

Da li će Partizan igrati polufinale Kupa protiv Crvene zvezde?

Rezultati