Horoskop

[ Izvor: Women's Health ]

04. 06. 2020. 20:11 0

Može li znak u Zodijaku da se promeni?

Kada se "vežete" sa horoskopskim znakom ta veza se čini neraskidivom.

Deluje kao da se oslanjate na nešto do kraja života. Spremni za to ili ne, astrolozi tvrde da se horoskopski znak tokom života može promeniti.

Svaki znak u sebi sadrži 30 stepeni, a Sunce se godišnje pomeri za svega jedan stepen, što znači da vašem znaku u Zodijaku treba oko 30 godina da bi se promenio.

Iako biste mogli biti u iskušenju da svoju "promenu horoskopskog znaka" optužite za izvesna dešavanja u svom životu, nije sve tako jednostavno.

Godina u kojoj se vaš napredni Sunčev znak menja zavisi od tačnog dana kada ste rođeni.

U suštini, ako ste rođeni u prvih nekoliko dana u svom znaku, vaše Sunce ne bi menjalo znak sve dok ne biste navršili punih 30 godina. S druge strane ako ste rođeni pred kraj znaka, vaše Sunce bi datu promenu izvršilo još dok ste bili veoma mladi, objašnjavaju astrolozi.Ako uzmemo za primer da ste rođeni 19.aprila, vaš Sunčev znak se preselio iz Ovna u Bika u ranom detinjstvu, što može objasniti neke od naglih promena u ponašanju koje ste mogli iskusiti kao dete. S toga s vaš znak neće ponovo menjati sve dok ne budete u ranim tridestim godinama. 

Šta se dešava kada se znak u horoskop promeni?

Desi se to da vama upravljaju druge planete. Kada planeta promeni znakove ona dobija novu energiju. To vas ne menja iz korena već vam daje novi pogled na svet, nove mogućnosti.

Možete sebe da doživite na nov način. Takođe veće su šanse da ćete biti spremni da razumete potrebe drugih i njihove probleme ako vam je to do sad bio problem.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Pobednički ples

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati