Horoskop

Direktno.rs

03. 06. 2020. 19:58 0

Tri osobine koje Blizance čine izuzetnim

Iako vrlo često čujemo da se za Blizance kaže da su dvolični, ovaj vazdušni znak koji uveliko slavi svoj rođendan, jedan je od najzanimljivijih u zodijaku.

Ukoliko ste rođeni u zanku Blizanaca, onda imate ove tri osobine koje vas čine natrprosečnim.

Vi ste MLADOLIKI. Kao jedan od vazdušnih znakova, posedujete sposobnost da ostanete mladoliki, čak i u kasnijim godinama. Vi ste znak za koji niko istinski neće umeti da proceni koliko imate godina. Zbog toga se uklpate u svako društvo, a nikada se ne osećate kao "osoba svojih godina". To mnogo ima veze sa tim što ste u dubini duše detinjasti i nikada ne odrastate do kraja, pa se sve to odražava i na vaš fizički izgled. Preferirate boje koje su šarene i jake, sve u skladu sa vašim vizuelnim identitetom.

Posedujete neverovatnu INTELIGENCIJU. Vi ste jedan od znakova koji je sposoban da radi više stvari odjednom. Zapravo, vaš um funkcioniše tako da lako prelazite sa teme na temu i stalno tražite nove izazove. Uvek gledate da budete drugačiji i imate brojna interesovanja jer nikada ne prestajete da učite. Posedujete živ um koji nikada ne spava.

Vi ste ŠALJIVI. Imate izražen smisao za humor, zbog čega ste jedna od omiljenih osoba u društvu. Uvek znate šta treba da kažete, a da se to kasnije prepričava. Zbog toga su Blizanci često među novinarima i marketing stručnjacima. Ponekada ta šaljivost prelazi u cinizam, ali jedno je sigurno, uvek ste originalni.

 

Među poznatim Blizancima treba istaći: Anđelinu Džoli, Natali Portman, Merlin Monro, Haji Klum, Džonija Depa, kao i Zdravka Čolića i Vladu Georgijeva.

 

 

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Kornjača akrobata

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati