Horoskop

Direktno.rs

27. 05. 2020. 20:00 0

Ostaću slobodan, neću se vezati: Tri znaka ne drži mesto

Svaka osoba ceni svoju slobodu, ali reklo bi se da pojedini pripadnici zodijaka gledaju na nju kao životni poriv koji nikako ne sme da im se uskrati.

Da pojedini znakovi mogu da se zadrže samo nezadržavanjem, najbolje se vidi na primeru Ovnova, Vodolija i Strelčeva. Princip slobode je različito shvaćen kod Ovna, Vodolije i Strelca, ali svakako dolazimo na isto, a to je da ne smeju nijednog momenta da osećaju da im je to uskraćeno.

OVAN 

Glavni princip življenja kod Ovna nije sloboda, ali mu je nužno neophodna, kako bi često mogao da menja stvari u životu iz prostog razloga što mu dosadi sve što je statično. Iz potrebe za dinamičnim načinom žviota, Ovnovi će brzo menjati mesta i ljude koje viđaju, ne bi li uneli živost u svakodnevni život.

Savet: Kako biste zadržali Ovna, najbolje je da mu izmičete, kako bi uvideo da vi sami cenite svoju slobodu, umesto što želite da mu uzmete njegovu.

VODOLIJA  

Vodolije su znak koji najviše ceni svoju slobodu i bez nje ne može da živi. Ukoliko vam se Vodolija ne javlja ili nije prisutna svakoga dana u vašem životu, to ne znači da je nestala, nego ima potrebu za promenom. Vodolije ne drži mesto jer žele da osete slobodu izbora da svakoga momenta mogu da promene svoj život.Savet: Ukoliko želite da osvojite Vodoliju, najbolje je da sačekate da ona vas traži, jer nema drugog načina. Vodolija prvo mora da ode, da bi želela da se vrati.

STRELAC

Strelčevima je sloboda neophoda u smislu široke filozofije na osnovu koje posmatraju svet. Sloboda im je neophodna za istraživenje života i odlaska na sva udaljena mesta sveta, kako bi pronašli svoju svrhu. Strelčeve ne drži mesto, jer jedino kada putuju, pronalaze svoju istinsku svrhu postojanja.

Savet: Ako želite da osvojite Strelča, predložite mu zajedničko putovanje i promenite zajedno mesto koje mu je dosadilo!

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Kornjača akrobata

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati