Horoskop

Direktno.rs

26. 05. 2020. 20:05 0

PODZNAK otkriva idealnog partnera!

Kombinacija znaka i podznaka je jedinstveni zvezdani kod, koji opisuje svakoga od nas i nasprem toga se mogu proceniti osobine, predispozicije, psihološki profil ličnosti, ali i kakvog partnera neko traži za ceo život.

Ukoliko znate šta ste u podznaku, onda možemo da vam otkriijemo kakvu osobu tražite i koji znak vam najbolje odgovara.

Podznak OVAN 

Ukoliko ste u podznaku ovaj vatreni znak, fizički tražite osobu koja je spolja vizuelno lepa, elegantna, većini ljudi privlačna, ali i neodlučna. Bilo bi poželjno da je osoba vašeg života u znaku ili podznaku Vaga. Radi se o osobi koja je prijatne spoljašnjosti, kolebljivog temperamentna.

Podznak BIK 

Ako je ovo vaš podznak, potrebna vam je osoba guste kose, mišićava, ali i prodornog pogleda. Ovakav partner je strastven, ljubomoran i posesivan. Ima ćudljiv karakter. Suština je da se odnos uglavnom bazira na strasti, koja lako može da pređe u ogromnu ljubomoru.Vaš idealan partner je u znaku ili podznaku Škorpija.

Podznak BlIZANAC 

Vi podsvesno tražite osobu koja je punija, avanturista, vesela, a moguće i da je stranac. Idealan znak ili podznak partnera koji vam odgovara je Strelac. Ova osoba je velikodušna, plemenita, obrazovana, a uglavnom ima smeđu i tanku kosu.

Podznak RAK 

Iako je to potpuno kontradiktorno vašem podznaku, vama je potrebna osoba sa razlikom u godinama. To je osoba koja je koščata, nije mnogo lepa, ali ima zanimljiv šarm. Uglavnom nosi BRADU, ukoliko se radi o ženskom horoskopu! Pomalo sebična i egoistična, uvek je posvećena poslu. Vama najbolje odgovara osoba koja je u znaku ili podznaku Jarac. Ponekada to može biti sumorna i hladna osoba.Podznak LAV 

Ukoliko je ovo vaš podznak, vi tražite originalnu osobu, koja je svojeglava i voli slobodne veze. Uglavnom vam je partner nepredvidiv, ali human. Partner mora da bude neobičan, a najverovatnije će biti u znaku ili podoznaku Vodolija. Ukoliko ovakav partner pristane na brak, to neće ličiti na svakodnevni šablon tog odnosa.

Podznak DEVICA 

Vi tražite znak ili pdoznak Ribe! To je osoba koja je bleda, mirnijeg pogleda, ide zamišljeno i nečujno, a često je zanesena. To ujedno znači da vi kao osoba težite nekom idealu koji je teško ostvariv. Skloni ste idealizovanju partnera i ta slika uglavnom teško odgovara realnosti. U svakom slučaju treba da vodite računa o zabludama.

Podznak VAGA 

Vi tražite hrabru, iskrenu i naglu osobu koja je sigurna u sebe! To je uglavnom Ovan u horoskopu. Partner kojeg očekujete je impulsivan i strastven.

Podznak ŠKORPIJA 

Vaša idealan partner je u znaku ili pdoznaku Bik. To je kurpulentna osoba, hedonista, praktična, posesivna ali i pomalo konzervativna. Ovo uglavnom daje stabilan brak, ukoliko nema drugih loših aspekata.Podznak STRELAC

Vi tražite osobu koja je u znaku ili podznaku Blizanac. To su pomalo dvolične osobe, veoma inteligentne, ali mladolike. To je onaj tip osobe koji nikada ne odrasta do kraja. Vaš partner lako može da bude mlađi od vas! Ponekada može da dođe do dva braka.

Podznak JARAC

Ukoliko je ovo vaš podznak, vi tražite osobu koja je kućevna i voli porodicu. Ukoliko ste muškarac, težite da dobijete domaćicu ili stariju osobu od sebe. To je neko ko je brižan i razdražljiv, pa čak i preterano emotivan.

Podznak VODOLIJA

Vaš partner mora da bude šef ili neka važna ličnost. To je samodovoljna osoba, koja je ponekada uobražena. Brak sa ovakvom osobom često može da donese i visok položaj u društvu. Takođe, osoba koju tražite može da bude i poznata ličnost, a verovatno je Lav u horoskopu.

Podznak RIBE

Vama je važno da partner bude pedantan, analitičan, vredan  i pedantan. To može biti pisac, ali i ekonomista. Takođe, ova osoba vodi računa o svom odevanju, a verovatno je Devica i znaku ili podznaku. To je osoba koja je koščata, ali guste kose. Iako je perfekcionista, ne pokazuje mnogo svoja osećanja.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Pobednički ples

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati