Horoskop

direktno.rs

25. 05. 2020. 14:56 0

Merkur u Raku: Odluke pod uticajem EMOCIJA

Merkur, planeta inteligencije i razmišljanja, kao i logičkog rasuđivanja, izlazi 28. maja iz Blizanaca i ulazi u vodeni znak Raka, gde će se zadržati čak do 5. avgusta!

Kako je Merkur u Blizancima bio u svom sedištu, ljudi su bili pričljivi i komunikativni, a ulaskom u Raka, odluke koje donosimo biće pod snažnim uticajem naših osećanja.

Reklo bi se da je period odluka i logičnog zaključivanja bio mnogo lakšti dok je Merkur bio u Blizancima, jer će od 28. maja sve postati znatno emotivnije. Postajemo setni i nostalgični, a uz to i lako uvredljivi ukoliko neko rečima povredi naša osećanja.

Merkur u Raku prijaće samim Rakovima, Ribama i Škorpijama, dok će Ovnovi, Vage i Jarčevi biti pod negativnim uticajem ovog Merkura.

Rak

Merkur ulazi u vaš znak, pa je ovo prilika da preispitate neke odluke koje mogu da vam promene život. Bićete emotivniji i biće vam važno da odluke koje donosite budu u skladu sa vašim osećanjima.

Ribe

Merkur u Raku možete da iskoristite na poslu i to važi za prve dve nedelje juna meseca. Imaćete priliku da unapredite komunikaciju sa saradnicima, ali i promenite neke svakodneven navike.

Škorpije

Merkur u Raku može da vam donese kraće putovanje pored vode i to sa prijateljima. Iskoristite lep period Merkura da upoznate neka nova mesta.Ovan

Pošto vam ova pozicija ne odgovara, imaćete lošiju komunikaciju sa rodbinom , ali i kvarove u stanu. Nećete imati obzira prema raznim žalbama od strane porodice i smatraćete da je sve to bespotrebna kuknjava.

Vaga

Merkur u Raku donosi vam nesporazume na poslu i imaćete nejasnu predstavu šta se od vas tačno očekuje.

Jarac

Kako neko ko je posvećen poslu, uopšte nećete moći da razumete zbog čega vaši poslovni partneri prolaze kroz emotivne krize koje ih onemogućavaju da donesu racionalne odluke.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Vrati mi papuču

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati