Horoskop

Direktno.rs

07. 05. 2020. 19:26 0

Tri NAJUSPEŠNIJA znaka po Forbsovoj listi!

Ako ste se nekada pitali da li može uspeh da vam bude zapisan u zvezdama, odgovor je potvrdan, a o tome svedoči i Forbsova lista!

Jedna američka stranica sprovela je istraživanje kako bi saznali u kojim su horoskopskim znakovima rođeni najbogatiji ljudi sveta.

Ova tri znaka su na vrhu lestvice:

Lav

Među 100 milijardera na Forbsovoj listi čak 14 osoba rođeno je u znaku Lava. Lavovi važe za vrlo sposobne i odvažne osobe koje, ako vide u nečemu stvarni potencijal, usude se da rizikuju, što ih uglavnom dovodi do visokih pozicija i pozamašnih cifri na računu.

Vaga

Na istoj listi 11 osoba rođeno je u znaku Vage. Iako u životu prvenstveno teže balansu, Vage su spremne da žrtvuju određeni segment života i posvete se poslu kako bi sebi i svojoj porodici osigurale i više nego svetlu budućnost.

Vodolija

Vodolije su izrazito ambiciozne i optimistične osobe. Ponekada znaju da srljaju i dobro se opeku, ali njihovo samopouzdanje i želja za uspehom ih često dovedu do natprosečnog života. Inače, 11 Vodolija je takođe na Forbsovoj listi.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Pobednički ples

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati