Horoskop

Direktno.rs

15. 04. 2020. 20:19 0

Sunce ulazi u Bika: Tri znaka će DOMINIRATI

Sunce, jedna od najznačajnijih planeta za naš život, koja ujedno vlada i Lavom, ulazi 19.aprila u Bika. Planeta vitalnosti i životne energije ulazi u praktičnog Bika.

Kako je Bik veoma praktičan, pouzdan i istrajan znak, to podrazumeva da iz jedne faze akcije i preduzimljivosti usporavamo i nastojimo puzdanije da osiguramo sebi put do ciljeva koji su nam važni u životu. Sunce u Ovnu je podrazumevalo da više ulažemo inicijativu i rizikujemo, a sada više želimo da igramo na sigurno i materijalno se osiguramo.

Ovakva pozicija Sunce najviše će odgovarati Bikovima, Jarčevima i Devicama.Ukoliko ste Bik, ovo je odlična pozicija ua vas! Konačno izlazite iz krize i pravite prave poteze. Osetićete povratak životne energije i rešiti pitanje stana. Bićete vitalni, istrajni i praktični. Osetićete neverovatan priliv energije i novu potrebu da se dokazujete.

Ukoliko ste Devica, to podrazumeva da ulazite u fazu kada imate potrebu da putujete i upoznajete druge kulture. To je takođe dobar momenat za učenje nečeg novog i praktično usavršavanje. Ukoliko imate neki hobi, sada je prilika da se pozabavite sa stime.

Ukoliko ste Jarac, ovakva pozicija Sunce je odlična za raspolaganje tuđom imovinom i rešavanje pitanja nasledstva. To je ujedno prilika na u narednih meseca dana naplatite novac koji vam je pripadao. Sunce ulazi u vaše pero polje, pa ćete unaprediti odnos u ljubavi ili sa decom.

Zbog ulaska Sunca u Bika, najveći pad energije osetiće Lavovi, Škorpije i Vodolije.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati