Horoskop

Direktno.rs [ Izvor: Tportal.hr ]

12. 03. 2020. 20:54 0

Četiri znaka idealna za BRAK

Brak - bio formalno sklopljen ili ne - najviše je "u krvi" znakovima pod vladavinom planeta ljubavi Venere - Vagi i Biku.

Zvezde kažu da su ovi znakovi najbolji supružnici:

BIK

Bikovi imaju tradicionalan pogled na brak. Shvataju ga ozbiljno i pomno će saslušati sve što im matičar i sveštenik govore. Odgovorno se odnose prema svemu, pa i prema braku. Da bi sprečili raskid, tolerisaće sitne partnerove ispade i preuzeti veći deo kućnih obaveza na sebe. Prioritet im je zaštititi interese dece i sačuvati zajedničku imovinu.

VAGA 

Rođeni u ovom znaku zavisni su od ljubavi pa maštaju o venčanju i bračnom partneru od detinjstva. Uložiće mnogo u funkcionalnost i opstanak braka ne bi li izbegli stres razvoda i ponovne samoće, ali i da prikažu okolini svoj privatni život skladnim. Da ne bi morali živeti sami, u nedostatku boljeg izbora spetljaće se i sa ispod prosečnim partnerom, kojeg će napustiti pronađu li nekog kvalitetnijeg. U prelaznom razdoblju potajno će održavati oba odnosa.

RAK

Duboko osećajnim Rakovima brak je kruna ljubavi, a samu svečanost venčanja doživljavaju kao najvažniju epizodu u životu. Bračni drug i zajednički dom ključni su za njihovo blagostanje pa će prema njima usmeriti većinu resursa. Decu smatraju bračnim imperativom jer ih vide kao sponu koja će učvrstiti njihov odnos s partnerom. Imaju li decu, potrudiće se ostati u braku čak i ako im se partner ozbiljno zameri.

RIBE

Mnogo udobnije i srećnije žive ako imaju na koga da se oslone, a za tu su ulogu idealni bračni drugovi. Održavaju brak i dom nežnošću i ljubavlju, a nikad ne zaboravljaju poljubiti voljenog kad dođu kući. Oprostiće mu skoro sve, a više od prevare strahuju da ih on zauvek ne napusti. Ako je uzrok krize treća osoba, neće se ponašati ljubomorno i osvetoljubivo, nego će biti spremni na sve samo da bi ponovo zadobili partnera.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Najtužnija maca na svetu

Anketa

Da li će Partizan igrati polufinale Kupa protiv Crvene zvezde?

Rezultati