Horoskop

[ Izvor: Direktno.rs ]

27. 02. 2020. 07:10 0

Horoskop 26. februar: Jarčevi su ustali na levu nogu

Pogledajte šta vam zvezde danas donose na polju posla, ljubavi i zdravlja

OVAN

Probudili ste se nasmejani i vedri. Zbog toga ćete lakše podneti sva dešavanja na poslu. I dalje je sve zategnuto, a vi taktički izbegavate rasprave. Planirate ljubavni sastanak sa osobom koja vam se sviđa. Lako se zaljubljujete. Dobro se osećate.

BIK

Danas preuveličavate sve probleme. Potrebno je da se posavetujete sa nekim ko je racionalniji. Imate utisak da vam namerno nameštaju na poslu situacije koje vam smetaju. Prijaće vam ako budete proveli malo vremena sami sa sobom. Niste se naspavali.

BLIZANCI 

Vaš današnji plan je da što pre završite sa obavezama. Želite da se vidite sa prijateljima i prijaće vam druženje. Nema rešenja za poslovne probleme ni danas. Potreban vam je razgovor. Jedan Ovan flertuje sa vama. Dobro se osećate.

RAK 

Ne ide vam se na posao jer vas čeka gomila obaveza. Ne znate gde ćete pre, a ne volite da slušate kritike na svoj račun. Moguća je prolazna rasprava sa osobom do koje vam je stalo. Burno reagujete na svaku kritiku. Boli vas glava.LAV 

Iako ste na poslu, misli su vam na putovanju. Želite više da putujete i već sad maštate kako da "pobegnete" od obaveza. Partneru se dopada vaša nova faza, pa će i odnos biti romantičniji. Ne znate kako da smršate koji kilogram.

DEVICA

Taman kada pomislite da od sutra počinjete normalno da funkcionišete, pojavi se nešto što vas izbaci iz takta. Jednostavno ne vredi da se raspravljate i čekate da sve na silu dođe na svoje mesto. Morate da budete strpljivi do marta. Problemi sa cirkulacijom.

VAGA 

Vi pričate jedno, a oni razumeju drugo! I tako vam prolaze dani na poslu, kao u nekoj izmaglici, a vi samo pokušavate da završite obaveze. Danas niste strpljvii i lako ćete se posvađati i sa voljenom osobom. Neko želi da vas izvede na sastanak. Prolazna migrena.

ŠKORPIJA 

Dinamičan dan na poslu! Ovan će vam dati predlog koji će vam biti zanimljiv ali rizičan. Imate manje nesporazume u komunikaciji. Ne obaćavajte nešto što ne možete da ostvarite. Flertujete sa atraktivnom osobom koju znate preko posla. Preterujete sa hranom.

STRELAC 

Vama se danas ne radi! Dosta vam je proračuna, razmišljanja o platama i štednji. Želite da radite nešto kreativnije i više da se provodite. Imate super ideje ali partner je previše statičan da bi se pokrenuo u vašem smeru. Usmerite energiju ka sebi.JARAC

Ustali ste na levu nogu! Već je neko uspeo da izvrši pritisak na vas od ranog jutra, pa ste se iznervirali. Jedva čekate da se vratite kući iako je dan tek počeo. Partner ima ideju koju želi da podeli sa vama, ali trenutno niste raspoloženi. Probajte manje da se nervirate. Lošije se osećate, nemate dovoljno energije.

VODOLIJA 

Dan vam je počeo da lepim pozivima. Rašoloženi ste za priču i dopisivanje. Realizacija nekog plana na poslu će se mrdnuti sa mrtve tačke. Raspoloženi ste za flert preko poruka i otvoreno ćete govoriti o svojim osećanjima. Konkretni ste i direktni. Dobro se osećate.

RIBE 

Odličan dan za novac. Pronašli ste način kako da popravite situaciju na poslu. Retrogradni Merkur vas je poremetio ali ne mnogo. Uspeli ste da odvojite bitno od nebitnog i izbalansirate odnose koji su vam važni. U ljubavi idete ka prošlosti. Dobro ste raspoloženi.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Metalika moj dobar drugar

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati