Horoskop

[ Izvor: Direknto.rs ]

26. 02. 2020. 07:12 0

Horoskop za 25. februar: Strelčevi su umorni, Vage čeka iznenađenje

Pogledajte šta vam zvezde danas donose na polju posla, ljubavi i zdravlja

OVAN 

Stižu vam dobre vesti sa posla. Mogućnost napredovanja u karijeri. U ljubavi taman krenete da napravite korak, a onda se predomislite. Igrate igrice toplo-hladno. U ovom periodu će vam svakako biti lakše da smršate i otarasite se loših navika.

BIK

U pojedinim momentima ne možete da podneste situaciju na poslu. Potrebno je i nešto da promenite kod sebe. Navikli ste da ne menjate sebe, a da očekujete da se drugi menjaju. Imate učestale glavobolje.


BLIZANCI 

Ogovarate kolege sa posla, ali ne vidite sebe. Niste vi bez greške, ali trenutno niste u stanju da sagledate situciju realno. Ribe i Lavovi mogu da vam daje odličan savet. Potrudite se da salušate partnerove zahteve. Slabije zdravlje.

RAK 

Neko manipuliše sa vama na radnom mestu. Najviše bi vam prijalo kada biste otputovali. Čak i dva dana bi vam priljala, samo da promenite okruženje. Prolazna kriza u ljubavi. Imate utisak da su ljudi oko vas bezosećajni. Nemojte da zapostavljate svoje zdtavlje.

LAV

Odlučili ste šta god da se desi na poslu, nećete da se nervirate. Zanima vas da istražujete nova misteriozna mesta i ljude. Prijaju vam nesvakidašnji razgovori i okruženja. Imate harmoničan odnos sa partnerom. Jedna osoba koja je zauzeta se interesuje za vas. Dobro se osećate.DEVICA 

Jedva stižete bilo kakve obaveze da završite na vreme. Naravno, pošto ste u haosu, ne želite da priznate da je to pomalo i vaša krivica. Koncentrišite se na važne stvari. Razbijate iluzije o osobama koje ste idealizovali, a bile su vam bliske. Lošije zdravlje.

VAGA 

Iznenadićete se što na poslu stičete novo prijateljstvo. Neko je rešio da vam učini uslugu zbog koje ćete biti zahvalni. Vi ste u fazi kada biste se više provodili, a partner želi da sedi kod kuće i bavi se poslom. Ne sviđa vam se to. Zdravije se hranite i to vam prija.

ŠKORPIJA

Imate veliku moć ubeđivanja koju treba mudro da iskoriristite. Pregovarate o boljim uslovima na poslu. U ljubavi vam se pobrkala i sadašnjost i prošlost. Dve osobe se bore za vašu naklonost. Dobro se osećate. Imate priliku da smršate.STRELAC

Nikako da se pokrenete da završite nešto na vreme. Usporeni ste i bez energije, pa jedva čekate da se vratite kući. Jedna osoba iz prošlosti planira da vas izvede na mesto zatvorenog tipa. Ovo je vreme poravnanja nejasnih odnosa iz prošlosti. Umorni ste.

JARAC

Trošite sebe na sve strane, ali ste iznenađeni koliko vam prija što je sve postalo dinamičnije. Nema sedenja i odmaranja sa Marsom u vašem znaku. Želite da sve ide brže. U fazi ste kada se teško vezujete za bilo koga. Prioritet sz vam ugovori, novac i posao. Iscrpljeni ste.

VODOLIJA 

Planirate da pokrenete samostalan biznis i to nije loša ideja. Izazov vam je da naučite nešto o oblasti koja vas nikada ranije nije zanimala. Uvodite inovacije u svoj život. Iako vas Ovan privlači u razgovoru, prijaju vam mirniji tipovi osoba. Dobro se osećate.

RIBE 

Na poslu ste samo fizički prisutni, a ustvari maštate da ste pored obale mora. Takav neki period. Ipak, iskoristite kreativnost koju sada imate i za posao. Taman kada pomislite da razumete partnera, on kaže nešto zbog čega se osećate kao da ste "izgubljeni u prevodu". Zdravlje vam je odlično.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Kornjača akrobata

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati