Horoskop

[ Izvor: Direktno.rs ]

24. 02. 2020. 07:04 0

Horoskop za 24. februar: Korak napred, nazad dva!

Pogledajte šta vam zvezde danas donose na polju posla, ljubavi i zdravlja

OVAN

Počeli ste da shvatate da je dobro da neka mišljenja zadržite za sebe. Imate tajni plan na poslu ali još uvek ne otkrivate svoje namere nego čekate pravu priliku. Nedostaje vam jedna osoba i svim silama pokušavate da osvojite. Slabo spavate jer previše razmišljate.

BIK

Pravite pogrešne poteze na poslu jer ste impulsivni i nestrpljivi. Poslušajte savet prijatelja vodenog znaka. Dan ja idealan za druženje i prijao bi vam konstruktivan razgovor. Partner je stabilniji nego vi, pa mu nije jasno šta se sa vama dešava. Probajte da se smirite i posvetite se svom zdravlju.

BLIZANCI

Korak napred, nazad dva! Sve što vam se činilo izvesno u vezi sa poslom prošle nedelje, sada deluje mnogo gore. Budite strpljivi. Kvare vam se planovima na svim poljima. Otežan odnos sa voljenom osobom zbog nerazumevanja. Prekontrolišite svoje zdravlje.

RAK

Idealan je period za usavršavanje znanja. To podrazumeva i dodatno obrazovanje. Planirate putovanje sa jednom osobom. Dobri kontakti sa inostranstvom. Dobro bi vam došao neki kurs koji će vas umiriti i skrenuti vaše misli od stresnih dešavanja na poslu.

LAV

Ušli ste i mirniju fazu, pa stres na poslu ne doživljavate dramatično. Brzo vas prođe ljutnja i počeli ste sve da rešavate mirnijim putem. Odličan dan za novac. Ukoliko ste slobodni, imaćete novo poznanstvo. A ako ste u braku, odnos sa partnerom je mnogo stabilniji. Dobro se osećate.

DEVICA

Dekoncentrisani ste i pokušavate da se saberete na poslu ali vam ne ide. Ovo jednostavno nije vaša nedelja. Partner vam je najveća podrška i prihvatite njegovu pomoć. Taman ste mislili da ste zalečili prehladu, a ona se vratila ponovo. Osetljivi ste.

VAGA

Čekaju vas brojne obaveze na poslu. Vi ste uradili ono što je do vas, ali su mnoge stvari zakasnile, pa se posao nagomilao. Privlače vas ambiciozne osobe koje znaju šta hoće u životu. Moguće je preseljenje. Potrebno je drugačije da se hranite.

ŠKORPIJA

Niste svesni svojih grešaka na poslu, ali drugima ne opraštate njihove. Budite strpljiviji i ne govorite odmah ono najgore o ljudima iz okruženja. Uvidećete da je ovaj dan ipak rezervisan za ljubav. Iznenadite one koje volite. Bolje vam je zdravlje.

STRELAC

I dalje ste u usporenoj fazi, pa biste voleli da ste ostali kod kuće. Međutim, to uopšte ne znači da niste inspirativni. Odličan je početak nedelje za finansije. Jedna osoba želi da se vrati u vaš život i to će vam jasno pokazati. Razmislite dobro. Manjak energije u toku dana.

JARAC

Pozitivno ste raspoloženi. Dobar početak nedelje sa lepim vestim. Iako je Merkur retrogradan, uspećete da napravite pomak u pregovorima. Pošto niste neko ko odustaje, onda ćete isterati svoje. Partner je romantičan prema vama. Dobro se osećate.

VODOLIJA

Odličan dan za novac! Imate priliku da započnete novo poslovno partnerstvo koje će vam doneti bolju zaradu. To može biti i novi posao. Trenutno partner više pomaže vama nego vi njemu. Prolazna depresivna faza.

RIBE

Budite se iz uspavane faze! Ovo je dobra nedelja za bilo kakvu inicijativu. Retrogradan Merkur vas više puta vraća na završavanje jedne te iste stvari, ali vam to neće toliko smetati. Ne sviđa vam se što stalno srećete osobe iz prošlosti. Dobro se osećate.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Kornjača akrobata

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati