Horoskop

15. 02. 2020. 08:00 0

Horoskop za 15. februar: Bikovi u dilemi, Strelčevi dobro

Pogledajte šta vam zvezde danas donose na polju posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN

Pripremate se za udarnu nedelju na poslu! Taman kada pomislite da ne može više da se zakomplikuje situacija, desi se nešto što vas izbaci iz takta. Naoružajte se strpljenjem. Ušli ste u fazu kada intenzivno flertujete sa više osoba istovremeno. Osetljiva vam je nervna baza, a posao negativno utiče na vaše zdravlje.

BIK

U dilemi ste između dve poslovne ponude! Jedan Jarac imaće zanimljiv predlog, koji bi mogao finansijski više da vam odgovara. Sa druge strane Ovan vas pritiska da radite zajedno. Mesec u Škorpiji donosi vam priliku da izađete na ljubavi sastanak. Muče vas migrene. Probajte više da spavate.

BLIZANCI 

Razmišljate kako da poboljšate situaciju na poslu. Stvari izmiču kontroli već danima, a zapravo, ništa ne zavisi od vas. Ne upuštajte se u rizične situacije u kojima možete više da izgubite nego da dobijete. Ovog vikenda posvetite se sebi, a ne drugima.

RAK

Kod vas ne poslu više nema skrivenih namera. Svi su skinuli maske, pa jasno možete da sagledate ko vam je bio istisnka podrška. Treba da znate da turbulentan period na poslu nije prošao. U ljubavi nikako da se okrenete budućnosti, jer sve vreme gledate u prošlost. Muči vas odnos sa jednom osobom. Posetite svog lekara.

LAV

Ne prija vam tempo rada ovih dana, pa ste iscrpljeni i svađate se sa saradnicima. Probajte manje da se nervirate, a sagledajte i drugu stranu problema. Imaćete prolaznu raspravu sa partnerom u popodnevnim satima. Ne preterujte sa nezdravom hranom.

DEVICA 

Probudio vas je telefon. Danas ste veoma traženi i mnogima je stalo da čuju vaše mišljenje. U razgovoru sa Škorpijom dobićete novu ideju koja je odlična za posao. Moguće je da ćete sa partnerom otići na izlet. Zdravlje vam je stabilno.

VAGA

Osoba vodenog znaka će vam javiti za neki posao, koji može da vam donese bolju zaradu. Skloni ste ishitrenim odlukama, tako da treba da poradite na svojoj impulsivnosti. Pritiskate voljenu osobu sa vam se prilagodi, ali sa druge strane nemate razumevanja za partnerove probleme. Muče vas glavobolje.

ŠKORPIJA

Ovo je vaš dan! Rasterećeni ste jer ste uspeli da rešite neki problem na poslu. Mnogi će želeti danas da se vide sa vama, tako da treba da uživate u pažnji. Smeta vam partnerova impulsivnost. Planirate da obavite važan razgovor sa voljenom osobom. Dobro se osećate.

STRELAC 

Konačno ostavljate tenzije iza sebe. Prijaće vam da brige malo pređu na druge jer ste se izmaltretirali poslednjih nedelja. Očekuju vas novi pregovori sa Jarčevima oko novca. Iznenadiće vas poziv od jedne osobe u toku dana. Dobro se osećate.

JARAC

Vi od svih znakova treba najviše da budete strpljivi jer će vas Mars uskoro staviti na test izdržljivosti na poslu. Radićete i ono što jeste u vašoj obavezi, ali i nešto dodatno, što će vas iznervirati. Prihvatite poziv prijatelja za izlazak. Očekuju vas nova poznanstva. Čuvajte svoje zdravlje.

VODOLIJA

Treba da se čuvate nelegalnih radnji na poslu i rizičnih poteza. Trenutno svaka osoba sa kojom sarađujete nije onakva kakva se predstavlja. Potrebno je da potražite savet sa strane. Partner se trudi da vas razume, ali mu ne dajete mnogo prilike da vam pomogne. Problemi sa cirkulacijom.

RIBE

Treba da vodite računa da ne postanete žrtva obmane. Očekuju vas rasprave na poslu oko finansija. Treba da iskoristte podršku jednog Jarca. U ovom periodu je veoma teško racionalno da sagledate bilo kakvog partnera. Imate previše svojih briga, a manjak razumevanja za partnera. Usporeni ste.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Pobednički ples

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati