Horoskop

25. 01. 2020. 18:16 0

Najgore astrokombinacije: Ništa od njihove ljubavi

Neki ljudi su jedni drugima suđeni pa tako i neki horoskopski znakovi zajedno čine idealan par. A baš poput njih, postoje i znakovi koji nikako nisu usklađeni jedni sa drugimai međusobno ne dele ni hobije, ni interese, ni uverenja. Evo koji su znakovi, kad su jedan kraj drugog, prave astrološke katastrofe.

Ovan i Rak

Suprotnosti se ponekad mogu privlačiti, ali mala je šansa da to važi i za Ovna i Raka. Dok Ovnovi vole „da idu divljom stranom ulice“, Rak se oseća nelagodno i dok samo gleda „divlju“ prirodu na TV-u. Osim toga, vatreni Ovan je svadljiv i voli da se dokazuje, dok osetljivi Rakovi od takvih situacija uglavnom žele da pobegnu.

Vodolija i Bik

Jedino što je zajedničko Vodolijama i Bikovima je što su oboje tvrdoglavi. Vodolija je poznatakao „malo pomaknuti“, najeklektičniji znak Zodijaka, sklon pobuni i nepredvidivosti, dok je stabilan i pouzdani Bik daleko više od tradicionalista. Budući da Bik teži sigurnosti, a Vodolije sebe stalno „bacaju u vetar“, ovo dvoje će sigurno jedno drugome često ići na živce.

Blizanci i Devica

Nepristojni, brbljivi Blizanci i kad se loše osećaju vole da budu u velikom društvu, a Device su rezervisanei nefleksibilne introvertne osobe kojim je rutina uvek prioritet nad društvenim životom. Kad jedan partner živi zbog spontanosti i uzbuđenja, a drugome se sve vrti oko predvidljivosti i rasporeda, situacija mora postati haotična (što je zapravo najgora noćna mora Device).

Vaga i Jarac

Miroljubive bi Vage obišle svet da druge usreće, dok Jarac ima jedan prioritet: sebe. Iako su Vage nestalne, vole mir i dosadu, Jarac će taj mir brzo poljuljati, jer će sebe stavljati ispred svega što je Vagama teško i da shvate, piše EliteDaily.

Lav i Škorpija

Za razliku od drugih suprotstavljenih parova, Lav i Škorpion imaju puno zajedničkog. Oboje su zaljubljenici u seks, ali ova dva znaka verovatnije da će se sukobiti nego međusobno zaljubiti. I dok Lav živi za to da je u središtu pažnje, Škorpijaima tendenciju da ga prikažekao plitkog i narcisoidnog. Lavu je Škorpion pak „jeziv i previše tajanstven“.

Ako ste rođeni u nekom od ovih horoskopskih znakova, a partner vam je u znaku koji se s vama ne slaže i ta veza funkcioniše dobro - prkosite svim mogućnostima. Ako pak niste dobri zajedno, sad znate

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Pobednički ples

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati