Horoskop

[ Izvor: venerasapapilotnom.com ]

21. 01. 2020. 07:11 0

Horoskop za 21. januar: Rakovi u svađi, Ribe nezadovoljne

Pogledajte šta vam zvezde danas donose na polju posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN

Em ćete imati tenziju zbog situacija u poslovnom segmentu i obaveza sa kojima nikako ne uspevate da izađete na kraj, em nećete uspeti da postignete ništa konkretno u jednom dogovoru. Kao da se sve prolongira. Sa emotivnim partnerom trenutno ne uspevate da pronađete zajednički jezik.

BIK

Promenljive situacije u poslovnom segmentu – u jednom trenutku vam stoji prazan hod, da biste već u narednom bili zatrpani obavezama. Dobijate vesti koje vas zbunjuju. Čini vam se da non stop nekako razmimoilazite u komunikaciji sa partnerom ili simpatijom.

BLIZANCI

Poslovnih obaveza je prilično, a i neke privatne stvari morate obaviti u toku prepodnevnih sati. Rasipanje, gubitak energije i slaba koncentracija samo će doprineti nervozi. Simpatija danas ima veliku inicijativu prema vama. Prihvatite igru.

RAK

Brzo ćete shvatiti da ste previše očekivali i od nekih dogovora, ali i od nekih kolega. Koliko god se trudili, teško je da ćete danas uspeti da ostvarite ono što ste planirali. Neke manje nesuglasice sa partnerom, ali ovo se da dosta lako popraviti.

LAV

Muči vas nešto po pitanju finansija. Verovatno su u pitanju veći troškovi ili obaveze koje dolaze na naplatu. U jednom trenutku ćete shvatiti da nije bilo toliko razloga za brigu. Komunikacija sa partnerom se poboljšava I danas možete na lakši način pregurati dan.

DEVICA

Biće vam potrebno više vremena i energije da biste završili danas sa obavezama, od onoga što ste mislili. Malo ste precenili svoje mogućnosti. Promene u poslednjem trenutku kada su dogovori sa voljenom osobom u pitanju. Zbunjeni ste njenim ponašanjima.

VAGA

Neke stvari su vam postale jasnije, ali vam to neće doneti olakšanje. Šta više, počećete da razmišljate da li delate u pravom smeru i da li je potrebno da nešto menjate. Na pogrešan način pristupate voljenoj osobi. Opustite se, pokažite više razumevanja i unesite bolju energiju u vaš odnos.

ŠKORPIJA

Pokušavate da se prilagodite situacijama i osobama u poslovnom okruženju, ali vam to dosta slabo polazi za rukom. Sa nekim ljudima je prosto nemoguće razgovarati normalno, koliko god se trudili. Jako razmišljate o jednoj osobi i pokušavate da nađete način da joj se približite.

STRELAC

Teško se danas snalazite u nekim situacijama u poslovnom segmentu. Sve deluje nekako nesigurno – mnogo se priča, a konkretno dejstvo se odlaže. Ipak, vi ne odustajete od onoga što ste započeli. Vaš trud daće rezultate. Partner može posumnjati da nešto krijete od njega.

JARAC

Iscrpljuje vas da iznova i iznova menjate svoje planove i da se stalno vrtite u istim pričama. Teško dolazite do dogovora sa drugima zbog konstantnih promena sa njihove strane. U emotivnom segmentu prećutkujete kako se osećate. Ne želite da opterećujete voljenu osobu.

VODOLIJA

Ulazak Sunca u vaš znak doneće rasvetljavanje mnogih situacija koje su vas mučile. Imate energiju i inicijativu, iskoristite je. Izlazak iz neke finansijske nedoumice ili zabrinutosti. Sa emotivnim partnerom je danas lakše usklađivanje. Mogućnost zajedničkih planova.

RIBE

Neke ste problematične situacije uspeli da rešite i nadate se opuštenijem danu na poslu. Komunikacija sa saradnicima će povremeno predstavljati problem, ali samo ako vi budete potencirali na razlikama u stavovima. Emotivno – bolje se osećate, ali je i dalje prisutno veliko nezadovoljstvo.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Pobednički ples

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati