Horoskop

[ Izvor: venerasapapilotnom.com ]

18. 01. 2020. 08:00 0

Horoskop za 18. januar: Vodolijama ništa ne ide, Vagama savršeno

Pogledajte šta vam zvezde danas donose na polju posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN

Ovaj vam dan donosi veliku rasterećenost, jaku energiju koju možete usmeriti gde god da to poželite. Šta god da imate od obaveza završićete u kratkom roku. Dan obavezno iskoristite za emotivne kontakte i susrete, bilo sa voljenom osobom, bilo sa nekim koga želite da osvojite.

BIK

Dan možda nije savršen za posao, jer ste pomalo lenji i neefikasni, ali je zato savršen za sve ono što je vezano za emotivni segment. Bićete neuobičajeno nežni i romantični prema voljenoj osobi, a ukoliko ste sami – možete se na prvu loptu skontati sa jednom osobom.

BLIZANCI

I za vas je ovo odličan dan u svim segmentima. Šta god da želite da pokrenete, uradite to baš danas. Toplo vam preporučujem da više pažnje posvetite poslovnom segmentu, jer možete očas posla dogovoriti neke bitne poslove. Svakako sa osobom koja vam se dopada ugovorite susret.

RAK

U poslovnom segmentu ovaj dan je dušu dao za sve ono što želite da postignete ili uradite. Savetujem vam da ne oklevate ni u jednom momentu, pokrenite se. I emotivno je ovo dosta povoljan trenutak da sa voljenom osobom sredite neke napetosti koje postoje u vašoj vezi.

LAV

Danas je dan koji donosi povoljnosti u svim segmentima. Imate dovoljno i energije i podsticaja – potrebno je samo da se pokrenete i uradite. I emotivno će ovo biti jedan od boljih dana u proteklom periodu. Kao da ste se vi I partner konačno razumeli I “pronašli”.

DEVICA

Iako vam energija današnjeg dana ne odgovara u potpunosti, ipak možete dosta toga uraditi, ukoliko sebe naterate da funkcionišete onako kako vam drugi nalažu. Trenutno sami sebi niste najbolji savetodavac, pa vam se preporučuje da čujete šta drugi imaju da vam kažu.

VAGA

Pred vama je jedan savršen dan. Toliko vam sve ide na ruku da ćete povremeno prosto biti zbunjeni situacijama. Nemojte previše razmišljati, već hvatajte svoje šanse – bilo da su one kroz poslovni, emotivni ili prijateljski segment. Značajni susreti i kontakti vam sleduju.

ŠKORPIJA

Suviše je danas sve oko vas užurbano da biste se osećali najbolje, ali pokušavate da se snađete i da „plivate“ u situacijama koje su vam nametnute. Velika podrška od strane šefova vas može prilično iznenaditi. Nemojte to pokvariti svojim negativnim stavovima. Emotivno – savršen dan.

STRELAC

Za divno čudo, danas nećete imati ama baš nikakve primedbe na dešavanja u poslovnom segmentu. Sve ste lepo uspeli da uklopite i sami primećujete da sve ide ka rešavanju i stabilizaciji. I u emotivnom delu stoji pojačana romantika i mogućnost da sa voljenom osobom odete na kraće putovanje, izlazak.

JARAC

Neka pomoć dolazi baš onda kada vam je potrebna. Ovo će vas donekle smiriti i stabilizovati i učiniti da ponovo sa više optimizma krenete da gledate na situacije u poslovnom segmentu. Osećate se rasterećeno i to će se odmah primetiti i u vašim emotivnim relacijama.

VODOLIJA

Ne ide vam baš sve na ruku danas, ali ćete vi uspeti da okolnosti okrenete u svoju korist. Neki ljudi se mogu pokazati kao pravi prijatelji ili neko na koga se možete osloniti. Bićete iznenađeni koliko je jedna osoba spremna da vam pomogne ili učini. Emotivno se osećate stabilno i zadovoljno.

RIBE

Dan kao stvoren za sve ono što je vezano za poslovni segment. Ni u ljubavi nije drugačije - bićete uljuljkani u nežnosti sa voljenom osobom. Ukoliko ste slobodni – ovaj dan vam može doneti interesantnu osobu sa kojom ćete se odmah povezati.

 

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Pobednički ples

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati