Horoskop

[ Izvor: Index.hr ]

19. 11. 2019. 21:18 0

ŠTA VAS IZLUĐUJE U KREVETU Svaki znak ima tajnu, koja je vaša?

Svaki horoskopski znak ima određene predispozicije koje utiču na njegov seksualni život, pa su zbog toga neki horoskopski znakovi međusobno kompatibilniji u krevetu.

OVAN

Ovan obožava da preuzme inicijativu i bitno mu je da se održi iskra. Njima vrlo lako postane dosadno pa je bitno da isprobavaju nove stvari poput novih seksualnih igračaka i novih poza, a isto tako će im biti zabavno da imaju seks na neobičnim mestima, na primer na kuhinjskom stolu ili u automobilu. Najbolje se slažu sa Lavom, Strelcem, Vagom, Rakom i Blizancima.BIK

Bikovi vole da istražuju i vole da uključe sva čula. Daće sebi vremena da shvate šta im najviše odgovara. Seks povezuju sa hranom i vole da ih kombinuju. Uživaće u predigri tokom koje ih partner, na primer hrani jagodama ili u kojoj jedu čokoladni sirup ili med jedno sa drugog. Najbolje se slažu sa Devicom, Jarcem, Škorpijom, Ribom i Rakom.

BLIZANCI

Blizanci imaju podeljenu ličnost i biće srećni ako obe te ličnosti budu uključene u igru pa vole da menjaju dominantnu i podređenu ulogu. Vole da igraju uloge i verovatno će im biti zanimljivo da se snimaju. Odgovaraju im Vaga, Vodolija, Strelac, Lav i Riba.

RAK

Rakovi vole da udovolje partneru, da ga okružie ljubavlju i pažnjom, ali takođe vole i kad im se to vrati. Zanimljivo im je igranje uloga, a posebno će uživati glumeći policajca ili vatrogasca. Najbolje će se snaći sa Škorpijom, Ribom, Jarcem, Devicom ili Bikom.

LAV

Vatreni Lavovi vole da dominiraju, a kao horoskopski znak koji je najskloniji egzibicionizmu uživaće u svakoj prilici da pokažu svoje ljubavne veštine. Zato će im se svideti seks u troje, seks na javnom mestu ili čak snimanje ljubavnog čina. Slažu se s Ovnom, Strelcem, Vodolijom Vagom i Blizancima.

DEVICA

Osetljive Device uživaće u tantričnom seksu i mogućnosti da se sa partnerom povežu na dubljem nivou. Najbolji partneri su im Bik, Rak, Riba, Škorpija.

VAGA

Vage vole ravnotežu pa nije neobično da, ako su u javnosti dominantni, u krevetu vole podređenu ulogu. Iako se smatraju jako romantičnima, uživaće u fantazijama koje uključuju orgije ili grupni seks, a sviđaće im se i seksi kostimi. Odgovaraju im Blizanci, Rakovi, Vodolije, Strelci i Lavovi.

ŠKORPIJA

Najseksualniji znak obožava kontrolu, a uživaće u tome da veže oči partneru, stavi mu lisice ili ga grize. Obožavaće sve što će ih naterati da pomeregranice ili ih gurnuti preko ivice poput igara sa kockicama leda ili vrućim voskom. Najbolji partneri za njih su Riba, Rak, Bik, Devica.

STRELAC

Strelci vole da se osećaju razmaženo pa će im odgovarati luksuzni pokrivači, skupe mirisne sveće ili ekstravagantan donji veš. Uživaće i u seksu na otvorenom ili na javnom mestu. Najviše im odgovaraju Ovan, Lav, Vodolija, Vaga ili Blizanci.

JARAC

Jarčevi vole da šefuju, kako u spavaćoj sobi tako i van nje. Izludeće ih mogućnost da zavežu partnera, a uživaće i u sado-mazo igricama. Naravno, ako su oni glavni. Slažu se sa Devicom, Bikom, Rakom, Ribom i Škorpijom.

VODOLIJA

Vodolije su radoznale, zato će im se svideti sve što je novo i neuobičajeno, poput jestivog donjeg veša ili seksa u javnosti, a neće im biti teško ni da isprobaju neki seksualni fetiš. Idealni partneri za njih su Blizanci, Vaga, Lav, Strelac i Ovan.

RIBA

Senzualne ribe obožavaće spori seks koji će započeti nežnom masažom, a najviše će uživati sA posvećenim partnerom koji voli da preuzme inicijativu. Slažu se sa Škorpijom, Rakom, Devicom, Jarcem i Bikom.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Pobednički ples

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati