Horoskop

Dirtektno.rs [ Izvor: Fokus.ba ]

14. 11. 2019. 16:37 0

ONI VAM UVEK ŽELE DOBRO: Tri horoskopska znaka velikog srca

Ako u svom životu imate bliske osobe rođene u ovim znakovima zodijaka, znajte da ste pravi srećnici.

Istinska dobrota proizlazi iz mnogih ljudskih karakteristika, a ova tri horoskopska znaka prednjače u tom području. Oni su pažljivi, staloženi, odani i uvek spremni da pomognu pa su poznati po tome da imaju veliko srce.

Vaga

Vagama je u životu najbitniji sklad i mir. Svaki svoj problem rešavaju u trenu kada se pojavi, a isto čine i sa problemima njima dragih osoba. Uvek su nasmejane i spremne za razgovor i nikada ne rade nešto sa lošom namerom. Vage su prepune pozitivne energije koju drugi ponekad i previše iskorišćavaju pa se one na koncu osećaju vrlo iscrpljeno, ali i dalje zadovoljno jer su uspele nekome da ulepšaju dan.

Bik

Bikovi su prema svima izuzetno pristojni i dragi. Nije im problem da pristanu na kompromis zbog tuđe koristi jer ne vole sukobe i probleme. Osobe rođene u znaku Bika nikada nisu željne pažnje, ali zato mudro i snažno deluju iz “zadnjih redova”. Jako su dobri prijatelji i ponašaju se vrlo zaštitnički kada je upitna sigurnost i sreća osoba koje vole.

Ribe

Ribama je glavni životni cilj da ulepšaju drugim ljudima život što je više moguće. One su tolerantnije od bilo kojeg drugog znaka zodijaka i uvek će sve uraditi  za mir i sklad u svojoj zajednici. Jako su darežljive i iskrene, te spremne da pomognu baš svima.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Vrati mi papuču

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati