Horoskop

[ Izvor: zadovoljna.hr ]

25. 10. 2019. 18:54 0

Za žene Rakove kao stvorena pesma "Voli me nežno": Koja je napisana za vaš znak?

Muzika je jedan od najlepših načina za izražavanje ljubavi. Nešto se posebno dogodi u čoveku kada čuje pesmu koju voli i uz koju ga vežu lepa sećanja.

Svaki horoskopski znak ima ljubavnu pesmu, koja mu "leži", pa proverite da li vas vaša "gađa u srce".

OVAN
Kad je zaljubljena, žena Ovan oseća se najživljom i sve u njenom životu tada postaje ekstremno. U vezi ne želi da se oseća posedovanom, ali povremeno pokazivanje ljubomore i posesivnosti laskaju joj jer za ženu Ovna to je znak da partner zna koliko ona vredi. Za ženu Ovna najlepše je kada pronađe nekoga ko će je smatrati najboljom, baš kao što to kaže ova pesma Reja Lamontejna "You Are the Best Thing".

BIK
Jedan je od najpredanijih i najodanijih horoskopskih znakova. U vezu nikad ne srlja, jako joj je važno da u potpunosti upozna partnera i bude sigurna da je izabrala onog pravog pre nego što se upusti u ozbiljnu vezu. A jednom kada se prepusti, to je verovatno zauvek. Zbog toga je predivna pesma Lutera Vandrosa "Always and Forever" kao stvorena za ženu Bika.

BLIZANAC
Ženi Blizancu u ljubavi ništa nije privlačnije od muškarca koji joj parira svojim intelektom i s kojim može da vodi intelektualne razgovore. Može je osvojiti i malim znacima pažnje koji će joj biti sentimentalna uspomena, ali očekuje ih i od partnera s kojim je već duže vreme u vezi, barem povremeno. Kada je zaljubljena, žena Blizanac razmišlja beskonačno i naglas (naročito o zajedničkoj budućnosti) zbog čega će se lako pronaći u mega-hitu Eda Širana "Thinking Out Loud".

RAK
Pojam savršenog partnera za ženu Raka je neko ko voli da se mazi na kauču, gleda TV u dvoje i toči joj vino. Voli miran, stabilan porodičan život, a sigurnost i vernost najvažniji su joj u ljubavnoj vezi. Za nju je seks lagani, senzualni ples i s partnerom s kojim se upušta u seksualni čin mora biti emotivno povezana. Želi da bude voljena nežno baš kao što peva Elvis Prisli u pesmi "Love Me Tender".

LAV
Nezavisne i snažne individualnosti, žena Lav želi partnera s kojim deli te osobine. Ne treba joj neko ko će se brinuti o njoj, već joj treba muškarac koji je dovoljno siguran u sebe da joj dopusti da se uz njega pokaže u svojoj punoj snazi. U vezi voli da je uvek puno zabave i dinamike – ne podnosi rutinu i neprestano smišlja načine kako da nešto promijeni i učini dramatičnijim. Njena himna ljubavi je "Just the Way You Are" od Bruno Marsa.

DEVICA
Potpuno predana kada je u vezi, Devica je pouzdana i lojalna za nju je važan svaki detalj pre nego se nekom prepusti. Radije će biti sama nego sa pogrešnom osobom – ona ne traži samo onog pravog, ona traži onog savršenog. To ne znači da traži nekog ko je savršen (jer takav čovek ne postoji), nego nekog s kime će se savršeno slagati. Kada žena Devica pronađe ljubav, sav trud koji ulaže u svako područje svog i partnerovog života dobije snažnije, dublje značenje. Žena Devica će za voljenu osobu učiniti sve zbog čega je kultna balada Brajan Adamsa "(Everything I Do) I Do It For You" najbolje opisuje.

VAGA
Vaga traži čvrstu vezu i partnera koji će je obasipati malim znakovima pažnje, poput papirnatih srca i svežeg cveća. Iako se čine smirene i staložene, kad se opuste, žene Vage mogu biti vrlo zaigrane i romantične, a idealnog ljubavnog partnera naći će u Vodoliji ili Blizancu. Vaga će izabranom muškarcu biti potpuno odana, a zauzvrat će tražiti potporu i savet. Kada nađe pravog partnera, život za Vagu (napokon) postaje pravo blaženstvo. Njenom senzibilitetu i estetici najbolje paše legendarna pesma "At Last" od Ete Džejms.

ŠKORPIJA
Žena Škorpion od partnera traži ono što i sama daje, potpunu vernost, odanost i predanost, a za svog muškarca spremna je da učiniti sve. Gradiće njegovo samopouzdanje, braniće ga kad drugi govore loše o njemu i pomagati mu da gradi karijeru. U krevetu su prave amazonke - imaju visok libido, jako su strastvene zbog čega vole da daju i primaju senzualna zadovoljstva. Koja bi druga pesma bolje odgovarala ženama Škorpija od klasika Marvina Geja "Sexual Healing"?

STRELAC
Ljubav je večita misterija za ženu Strelca, zbog toga na ljubav u isto vreme gleda kao na nagradu za kojom čezne i kao na najvrednije blago koje skriva. Često se boji intimnosti pa mnogim "strelčicama" ljubav procveta iz prijateljstva i životni saputnik obično joj je i najbolji prijatelj. Čak i kada je totalno "opijena" partnerom, uspeva da zadrži vlastitu nezavisnost, što je čini još privlačnijom i šarmantnijom. Njenom poimanju ljubavi savršeno će odgovarati pesma "In My Life" od Bitlsa.

JARAC
U prirodi joj nije da se zaljubi na prvi pogled ni da gubi vreme na besmisleni flert za koji zna da ne vodi nikud. Ljubav je za nju ozbiljna stvar i ako joj se neko sviđa, neće pustiti sudbini da odradi svoje, već će, uvek svesna svojih sposobnosti, uzeti stvari u sopstvene ruke i pobrinuti se da dobije muškarca kojeg želi. Traži nekog ko će uspeh voleti isto koliko i ona, pa je savršena veza za nju kombinacija ljubavi, sigurnosti i uspešnosti. Žena jarac poznata je po svojoj marljivosti i drago joj je kada osoba koju voli to ceni i prepoznaje zbog čega joj divna balada Erika Kleptona "Wonderful Tonight" paše besprekorno.

VODOLIJA
Kad je u vezi, žena Vodolija najviše ceni svoju nezavisnost, slobodu i "prostor za disanje" (što se poklapa s njenom pripadnošću grupi vazdušnih znakova), a to daje i svome partneru. Žena vodolija će uvek zadržati deo sebe koji neće otkrivati ni najbližim osobama. Vodolije su prijatelji sa svakim, što njihovom partneru možda i neće biti po volji, pa ako, kao u pesmi grupe Lajfhaus "You And Me", sve što vide je ta jedna posebna osoba, to je zaista velika stvar. Vodolije će se pronaći u ovoj pesmi, jer govori o tome koliko čovek može ostati zapanjen intenzivnim emocijama poput ljubavi, što svakako vredi za vodoliju.

RIBA
Ništa drugo ne daje ženi Ribi veći osećaj potpunosti nego kad je zaljubljena. Njen idealan partner je onaj koji je inspiriše, štiti i, kada je potrebno, spušta na zemlju iz njenih maštanja. Tajno ribino oružje u zavođenju je da se čini nedostupnom i rezervisanom, jer zna da će tako delovati tajanstveno i učiniti da je njen udvarač želi još više. Pacifista je, te voli opuštene ljubavne veze u kojima nema potrebe za svađama i prepirkama. "I Knew I Loved You" od Sevidž Gardena pesma je kao stvorena za nežnu i idealističku narav žene ribe.

 

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Uhvatiću te kad tad

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati