Korona

Direktno.rs

18. 12. 2020. 20:16 5

"Smena pod hitno! Direktorka Apoteka obmanula građane"

"Stranka slobode i pravde zahteva hitnu smenu direktorke Apoteka Beograd Jasminke Bjeletić zbog obmanjivanja građana", navodi se u saopštenju SSP.

U saopštenju Stranke slobode i pravde, čiju vam sadržinu prenosimo u celosti, dalje se navodi:

"Bjeletić je juče saopštila da su kućni testovi na koronavirus stigli u apoteke, da su testovi jednostavni za upotrebu i da su zamena za PCR test. Ohrabrila je građane da su testovi pouzdani i naglasila kako su i jeftiniji od dosadašnjih testova koji se koriste u kovid ambulantama.

Samo dan kasnije, kada je veći deo testova prodat, ista Jasminka Bjeletić apeluje na građane da se nikako sami ne testiraju, jer mogu da se povrede i da testovi nisu pouzdani i nisu zamena za PCR test!

Kako je moguće da su testovi završili u apotekama u prodaji, ako nisu sigurni? Ovakvo poigravanje životima građana koji su već mesecima u strahu za svoje i zdravlje svojih najbližih je nečuveno i neoprostivo", zaključuje se u saopštenju Stranke slobode i pravde.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 5

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati