Korona

Direktno.rs

15. 09. 2020. 13:11 14

Dr Tiodorovića pamćenje slabo služi!

Danas se u jutarnjem programu TV Prva dr Branislav Tiodorović ozbiljno izvikao na voditelje zbog toga što su, po njegovom mišljenju, bili previše opušteni i čak se smejali dok su vodili program?! Tom prilikom je doktor rekao kako nigde ne treba da se putuje na odmor van zemlje, kako su iz Hrvatske bežali Englezi, Austrijanci...

- Baš veselo i prijatno, voleo bih da tako bude u našim bolnicama i kovid ambulantama, a neće biti. Pitajte naše kolege kako im je bilo u julu, pitajte i građane, a da ne govorim o porodicama umrlih. Ustaću, i otići ću, ako mi ne dozvolite da ispričam šta hoću - pričao je povišenim tonom Tiodorović obraćajući se voditeljki Jovani Joksimović.

A onda je "savetovao" građanima da ne idu iz zemlje.

- Ko kaže da odlaze u sigurne zemlje? Koja je to sigurna zemlja u Evropi? Kada je to Crna Gora ili Albanija bila sigurna, Hrvatska se promenila pre mesec dana... Molim vas, budimo ozbiljni, imamo vrlo ozbiljnu situaciju, nesigurno je u zemlji više nego ikada, i treba da se sačuvamo. Zašto su Englezi bežali iz Hrvatske, Austrijanci, Nemci? Opet mi Srbi ispadamo najpametniji narod, pa nemojte, molim vas. Jasna je poruka da se ne ide iz zemlje. Svako je mogao da uživa i u Srbiji. Mogu da razumem želju za odmorom, ali ponašajmo se odgovorno. Nisam siguran da svi prate ono što pričamo. Sa splavova u Beogradu se nikome nismo javljali - rekao je Tiodorović.

Super je što je dr Tiodorović govorio o ozbiljnosti, ali je zaboravio koliko su i on i dr Nestorović i dr Lončar bili neozbiljni kad je epidemija korone počinjala.

Razumljivo je da mu zasmeta smeh i šala kad su u pitanju teške teme, ali, doktore, nismo Vas čuli kad su Vaše kolege pravile šale na početku korone pričajući o tome kako je ovo najsmešniji virus, kako nam ništa ne može, kako smo genetski zaštićeni.

Objašnjavate nam, doktore, kako ne treba ići nigde van Srbije. Da Vas podsetimo da je Srbija od 1. jula pa skoro do 1. septembra imala najlošije podatke o broju zaraženih u Evropi i da su nam zbog toga skoro sve evropske zemlje zabranile ulaz.

Da Vas podsetimo da ste nam savetovali početkom marta da putujemo u šoping u Milano.

Da Vas podsetimo da je Krizni štab, čiji ste član, lažirao podatke o zaraženima i preminulima, pa vam niko ništa više ne veruje.

Stranci su napustili Hrvatsku kada su njihove matične zemlje najavile karantin za one koji se iz Hrvatske vraćaju. Nisu bežali glavom bez obzira kako ste Vi rekli.

Ćutali ste, doktore, na raspisivanje izbora, ćutali ste na fudbalske utakmice i koncerte, ćutali ste na lažiranje podataka, ćutali ste na neozbiljnost pokazanu na početku epidemije... Ćutali ste na mnogo toga, doktore Tiodoroviću. Zato ste jedan od poslednjih ljudi u zemlji Srbiji koji ima pravo da se breca na bilo koga ko pokušava normalno da živi i pored toga što ste nam Vi i ceo politički vrh svojim odlukama život pretvorili u pakao.

Zato Vas molimo da ako već nemate hrabrosti da kažete istinu i Vi i svi ostali iz Kriznog štaba zaćutite.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 14

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati