Korona

[ Izvor: Beta ]

07. 09. 2020. 13:33 3

ŠTRAJKUJE GLAĐU Traži smenu direktora bolnice

Novopazarac Ruždija Šabotić, jedan od učesnika svakodnevnih protesta građana, počeo je danas štrajk glađu, tražeći smenjivanje vršioca dužnosti direktora Meha Mahmutovića i cele uprave Opšte bolnice.

On je novinarima rekao i da traži da se konačno objavi "tačan broj" umrlih od korona virusa u Novom Pazaru.

Šabotić traži i da se objavi kako su potrošene donacije koje je poslednjih meseci dobila Bolnica, i da Više javno tužilaštvo pokrene istragu na osnovu objavljenih informacija o tome.

On je štrajk počeo jutros ispred zgrade Dečijeg odeljenja Opšte bolnice, međutim, bolničko obezbeđenje i policija su ga oterali s tog mesta, uz tvrdnje da je tu "crvena zona", pa je Šabotić štrajk nastavio ispred Doma zdravlja.

Obezbeđenje bolnice je oteralo i novinare koji su bili došli.

Grupa građana više od mesec dana svakodnevno u 18.00 sati protestuje ispred Bolnice tražeći smenjivanje Mahmutovića, ali i istinu o broju preminulih pacijenata.

Podsetimo, Lekari specijalisti, potpisnici peticije za smenu rukovodstva Opšte bolnice u Novom Pazaru, zatražili su danas od predsednice Skupštine Anele Šemsović da lokalni parlament na narednoj sednici raspravlja o stanju zdravstvenog sistema u ovom gradu tokom epidemije kovida-19, preneo je poral Radija Sto plus.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 3

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Pobednički ples

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati