Korona

Direktno.rs

15. 08. 2020. 16:19 0

U Hrvatskoj još 162 slučaja korone, dve osobe umrle

Nova 162 slučaja zaraze koronavirusom u Hrvatskoj registrovana su u poslednja 24 sata, preminule su dve zaražene osobe, a aktivno su zaražene 1.062, saopštio je Nacionalni štab civilne zaštite.

- U protekla 24 sata zabeležena su 162 nova slučaja zaraze virusom SARS-CoV-2, te je broj trenutno obolelih (aktivnih slučajeva) u Hrvatskoj ukupno 1.062 - saopštio je Štab.Među obolelima je 106 pacijenata na bolničkom lečenju, od toga je na respiratoru njih deset. Dve su osobe umrle.

Od 25. februara, kada je zabeležen prvi slučaj zaraze u Hrvatskoj, do danas ukupno je zabeleženo 6.420 osoba zaraženih koronavirusom, od kojih je 165 preminulo, a 5.193 su se oporavile.

U samoizolaciji su trenutno 3.702 osobe. Do danas je ukupno testirano 136.280 osoba, od toga 1.538 u poslednja 24 sata, navodi se.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Zavrteće vam se u glavi!

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati