Korona

Direktno.rs

08. 08. 2020. 18:19 8

Još jedan doktor iz Novog Pazara: Platili smo glavom zbog neznanja i nesposobnosti vlasti!

Zbog Vaše neorganizovanosti, neznanja i nesposobnosti, Vas i Vaše uprave (što primeti i naš predsednik Vučić), mnogi naši sugrađani platiše glavama. Sve ste okrenuli naopačke u bolnici, dno vam na vrhu stoji, (ima tu par časnih ljudi), bilo je i načelnika službi koji nisu smeli da stanu ispred svog kolektiva i koji su pobegli glavom bez obzira, neka im je na čast. Niko nema više od jednog života, ali ima mnogo onih koji, pored svoga, troše i nekoliko tuđih života. Stidi se vladajuća Srbijo - istakao je anesteziolog Opšte bolnice u Novom Pazaru Mithat Mušić, obraćajući se direktoru i rukovodstvu ove bolnice.

Pismo anesteziologa Mušića prenosimo u celosti:

Narode moj, ja sam Mithat Mušić, anesteziolog Opšte Bolnice u Novom Pazaru. Pišem kao čovek koga bole žrtve, suze i uzdasi mog naroda (podrazumevam sve ljude koji u Sandžaku žive bez obzira na veru i naciju) i ovu priliku koristim da nazdravim glavu i izjavim saučešće porodicama umrlih nam sugrađana.

Sto reče nas Duško Radović: "Mnogi nesposobni ljudi su daleko dogurali. Ko je nesposoban može raditi sve. Sposobni rade samo ono što umeju."

Tako je nas direktor bio i gradonačelnik, i radio je u Penzionom fondu, i u Ministarstvu Zdravlja i u međuvremenu je i doktorirao. Izvinite ako nisam uspeo da nabrojim sva vaša "uspešna" zanimanja. Ja sam obični anesteziolog koji se i dan danas stidi svog neznanja i zahvalan sam svima koji me mogu bilo čemu podučiti. Nikome ne bi smetala zvanja, znanja i iskustva našeg direktora da se sve ovo nije desilo nasim sugrađanima.

Zbog Vaše neorganizovanosti, neznanja i nesposobnosti, Vas i Vaše uprave (što primeti i naš predsednik Vučić), mnogi naši sugrađani platiše glavama. Sve ste okrenuli naopačke u bolnici, dno vam na vrhu stoji, (ima tu par časnih ljudi), bilo je i načelnika službi koji nisu smeli da stanu ispred svog kolektiva i koji su pobegli glavom bez obzira, neka im je na čast. Niko nema više od jednog života, ali ima mnogo onih koji, pored svoga, troše i nekoliko tuđih života. Stidi se vladajuća Srbijo... Kakvu nam Vi to poruku šaljete? Zar nije bilo dosta žrtava u Sandžaku? Zašto nam vređate inteligenciju i pljujete nam u lice, podmećući nam kao kukavičje jaje starog-novog direktora?

Od Vas je bilo moralno da date ostavku, a moralno je i da Vas smene. Minimum ljudskog dostojanstva i časti mi nalaže da dignem glas protiv Vas kao direktora i rukovodioca, kao čovek me ne interesujete. Narode moj, ako vas boli svaki izgubljeni život i svaka nepravda, vi ste moja braća.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 8

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati