Korona

[ Izvor: Mediji ]

06. 08. 2020. 11:00 0

Još jedna žrtva korone u Čačku

Od posledica zaraze koronavirusom u čačanskoj bolnici preminula je žena S.V. (91) iz Čačka, a na svim odeljenjima te ustanove koja su pretvorena u kovid paviljone, hospitalizovano je ukupno 105 pacijenata.

U protekla 24 časa primljeno je pet osoba, a u respiratornom centru, gde su hospitalizovani oboleli sa teškom kliničkom slikom, nalazi se 8 lica, od kojih je 6 priključeno na respiratore.

- U poslednja 24 časa u prijemno trijažnoj ambulanti Opšte bolnice Čačak, sa simptomima i znacima kovid infekcije pregledano je 50, a iz kovid odeljenja Opšte bolnice otpušteno je 5 pacijenata - navode iz Radnog tima za praćenje epidemije.

Takođe, obaveštavaju sve sugrađane, koji imaju povišenu temperaturu, kašalj i bol u grlu da se mogu javiti u prijemno-trijažne ordinacije Doma zdravlja.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Kornjača akrobata

Anketa

Da li će Partizan igrati polufinale Kupa protiv Crvene zvezde?

Rezultati