Korona

M. Z.

10. 07. 2020. 18:01 0

Još 58 novozaraženih koronom u Crnoj Gori

Laboratorije Instituta za javno zdravlje su u poslednja 24 časa završile PCR analizu 468 uzoraka na novi koronavirus, među kojima je 58 rezultata bilo pozitivno.

Najviše novozaraženih je iz Rožaja (19), Berana (14) i Podgorice (13), a novi slučajevi su zabeleženi i u Baru (5), Cetinju (3), Kotoru (2), Bijelom Polju (1) i Nikšiću (1).

- Tokom dana prijavljena su dva smrtna slučaja u OB Berane. Kod obe preminule osobe se čekaju rezultati laboratorijskih analiza. Do pristizanja laboratorijske potvrde ukupan broj potvrđenih smrti od početka juna meseca od Kovida-19 ostaje 10. U poslednja 24 časa oporavilo se pet pacijenata - navodi se iz Instituta za javno zdravlje.

Od početka juna ukupan broj registrovanih slučajeva je 753 sa 10 potvrđenih smrtnih ishoda i trenutno 10 oporavljenih. Samim tim broj trenutno aktivnih slučajeva je 733. Najviše ih ima u Podgorici (269) i Rožajama (149).

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati