Korona

Direktno.rs

06. 07. 2020. 19:54 3

Vulin obilazi bolnicu u Pazaru

Ministar odbrane Aleksandar Vulin posetio je danas vojnu bolnicu u Novom Pazaru i uručio pomoć, iako mu je pre devet dana potvrđeno da boluje od smrtonosnog koronavirusa.

Vulin je u današnjoj poseti ovom gradu uručio donaciju i vidu zaštitne medicinske opreme - 5.000 pari rukavica, maski i 1.000 zaštitnih odela.

Sindikat zaposlenih u Ministarstvu odbrane i Vojsci Srbije "Sloga" konstatuje da u toj poseti ništa ne bi bilo sporno, da krajem juna nije objavljena vest da je ministar pozitivan na koronu.

Ponovljeni test ministra Vulina negativan na koronu

Na ponovljenom testu Vulin je negativan i po odluci lekara nastavlja da obavlja svoje dužnosti, saopštilo je danas Ministarstvo odbrane.

Prvo testiranje obavljeno je 24. juna od kad se ministar Vulin nalazio u samoizolaciji zbog kontakta sa državnim sekretarom koji je bio zaražen koronom.
Rezultat ministrovog testa, koji je stigao nekoliko dana kasnije, bio je pozitivan o čemu je javnost obaveštena 27. juna.

U saopštenju se dodaje da ministar odbrane u periodu samoizolacije nije imao simptome koronavirusa i da je sve vreme bio pod nadzorom lekar.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 3

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Metalika moj dobar drugar

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati