Korona

Direktno.rs

27. 06. 2020. 16:19 42

Lukas poručio Direktno.rs: Popušite mi bando lopurda. Mrš u PM!

Na naš tekst da se danas na Zlatiboru okupio Krizni štab, koji je uz iće i piće održao skup lekara na temu koronavirusa, a da im je još samo falio Aca Lukas, što je bio i naslov na Direktno, reagovao je na društvenoj mreži Instagram Aleksandar Vuksanović.

A reagovao je sledećim rečima: 

"Jedna poruka za portal “ DIREKTNO”: Da sam, a nisam, kao većina vaših “perjanica” onih koji vas drže uredjuju i oni zbog kojih blatite ljude koji vas apsolutno ne diraju, i koje napadate bez povoda samo zato što ne misle kao vi (kakva demokratija) ..... E gospodo gore navedena, JA BIH VAM ONDA DOZVOLIO DA MI SVI KOMPLET, U SKLADU SA IMENOM KOJE IMATE, DIREKTNO POPUŠITE! ALI JA VAM NI TO NEĆU DOZVOLITI, PUŠITE JEDNI DRUGIMA MEDJUSOBNO!!!! ( u poverenju to je jedino što možete da radite a da ima nekog smisla, jer sve ostalo je smešno i tu se vidi KAKVA STE VI U STVARI BULUMENTA LOPURDA, KOJU PRATI JOŠ VEĆA BULUMENTA FRUSTRIRANIH I NEUSPESNIH DEBILA!! MANITE SE ACE LUKASA, JER ACA LUKAS IMA VIŠE PRATIOCA NA INSTAGRAMU NEGO SVI VI ZAJEDNO x 2 GLASOVA!!!!

Nikada vas nisam dirao, samo koristim svoje pravo da podržavam onoga koga ja hoću. I zbog toga vam DEMOKRATSKI TRENIRAM ŽIVCE! Sledeći put kada neko spomene kod vas ime ACA LUKAS, DA USTANETE I POKLONITE SE! Neću vas ni pozdraviti nego MRŠ U PM!!! "Lukas  

 
 

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 42

ostavi komentar
Vidi još

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Tatin auto

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati