Korona

Direktno.rs

07. 04. 2020. 11:19 0

Preminuo radnik "Železnica"od koronavirusa

Radnik "Infrastrukture železnica" preminuo je u Nišu od posledica koronavirusa, saopštila je Zorana Mihajlović, ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture.

- Ono što je važno jeste da moramo da učinimo sve da život ne stane, verujem da ćemo završiti sa što manje žrtava i problema ako smo jedinstveni i solidarni - rekla je ona.

Mihajlovićeva je dodala i da u vreme epidemije koja je pogodila ceo svet nije problem broj radnika na gradilištima, već kako doći do opreme i materijala da bi se radovi izvodili.

- Štete su velike, kao u celom svetu, ali država radi najbolje što može. Pripremamo veliki plan oporavka, kako privatnog, tako i državnog sektora. Važno je da nastavimo da se borimo i da se vratimo na onu zelenu granu privrede na kojoj smo bili pre ove epidemije - zaključila je potpredsednica Vlade Mihajlović.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Metalika moj dobar drugar

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati