Korona

Direktno.rs

07. 04. 2020. 06:34 16

Doktor ogolio srpsku vlast: "Nema ništa od masovnog testiranja" (VIDEO)

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić samouvereno je na konferenciji za medije 23. marta najavio da će naša zemlja krenuti u kontranapad protiv koronavirusa i da će biti sprovedena masovna testiranja. Od tog obećanja je prošlo15 dana, a od testiranja više ljudi ni traga ni glasa. A tako će ostati još neko vreme, što su poručili i kineski stručnjaci.

Naime, u obraćanju medijima lekar iz Kine ogolio je tvrdnje predsednika Srbije i vlasti da će se krenuti u masovna testiranja, istakavši da to "u ovim trenucima nije moguće".

- Trenutno, oprema za za testiranje koju je Kina poklonila Srbiji neće stići u tako brzom roku, kao što je to bilo planirano, kao što smo se nadali i kao što je to potrebno. Zbog tog razloga ne možemo da sprovedemo masovna testiranja, što je bilo zamišljeno - rekao je kineski lekar u obraćanju javnosti.

Ostaje otvoreno pitanje koji su ti razni razlozi zbog kojih oprema koju je Kina poklonila Srbiji neće stići u tako brzom roku, pogotovo što je našoj zemlji svaki dan dragocen u borbi protiv koronavirusa.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 16

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Zavrteće vam se u glavi!

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati