Korona

[ Izvor: Kurir ]

17. 03. 2020. 08:31 2

PRIJAVILA JE KOMŠINICA Obolela od korone, lagala lekare

Žena (44), koja je pre dve nedelje doputovala u selo Češljeva Bara u Velikom Gradištu, od lekara je krila da dolazi iz zaraženog područja, a sada joj je registrovana korona. Preti joj do tri godine zatvora

Žena (44) koja je pre dve nedelje doputovala iz Austrije u selo Češljeva Bara, iako je imala simptome koronavirusa, slobodno se kretala po selu i Velikom Gradištu, a od lekara je krila da dolazi iz zaraženog područja.

Nju je u petak prijavila komšinica, nakon čega je neodgovorna žena prinudno hospitalizovana i testirana! Ona je počinila krivično delo za koje je zaprećeno do tri godine zatvora.

Kod nje je potvrđen koronavirus, a ona je iz Požarevca prebačena na lečenje u Beograd. Kako Kurir nezvanično saznaje, ova žena ugrozila je celu opštinu Veliko Gradište, s obzirom na to da je uprkos simptomima posećivala pijacu, buvljak, privatnu zdravstvenu ustanovu, ali i Dom zdravlja Veliko Gradište.

- Ona povremeno ide da radi u Beč, u selo kod majke se vratila pre nekih 10-15 dana. U dva-tri navrata se javljala lekaru, ali je lagala lekare govoreći da nije bila u ugroženom području i time je sve dovela u opasnost. Sramota je šta je uradila. Kod meštana sela, koji su većinom stariji, zavladao je strah nakon ovoga - kazao je jedan meštanin i dodao da je panika i u policiji jer je ona u vezi s jednim policajcem.


Dragan Milić, predsednik opštine Veliko Gradište, rekao je za Kurir da ova žena lekarima, iako su je pitali da li dolazi iz inostranstva, nije to priznala.

- Napravila nam je veliki problem, čak sedam radnika našeg doma zdravlja je stavljeno u kućnu izolaciju, kao i troje zaposlenih iz privatne zdravstvene ordinacije. To je krajnja neodgovornost i vrlo neozbiljan pristup, sve bi bilo drugačije da je prijavila lekarima da je došla iz inostranstva - naveo je Milić.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 2

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Pobednički ples

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati