Korona

Direktno.rs

13. 03. 2020. 13:38 0

Vučić odavno ne nosi masku

Poput ucveljenog deteta, koje u centar pažnje pokušava da dospe kontriranjem onoga što je razredna rekla, predsednik Srbije Aleksandar Vučić je, u jeku epidemije koronavirusa, istakao da on - neće da nosi masku.

Već smo navikli na mit koji se godinama gradi u Srbiji, da je Aleksandar Vučić Bogom dan. On ne ide u toalet, on ne jede, on ne pije, osim rakiju zbog koronavirusa, on "sipa istinu brzinom munje", on... On... On.

Koronavirus je stigao u Srbiju, iako nema veze sa medicinom, Aleksandar Vučić je izašao nešto da kaže. I govorio je baš tako - bez veze sa medicinom: o pranju ruku sapunom, pijenju rakije...

A potom je prisustvovao komitetu "AIPAC2020" u Vašingtonu, na kojem je bilo dvoje zaraženih koronavirusom. Dok su se u ostalim zemljama zvaničnici koji su tu prisustvovali dobrovoljno prijavili da idu u karantin 14 dana, dok je Izrael sve svoje ljude koji su prisustvovali "AIPAC2020" stavio u karantin, Vučić ne samo da se nije sam setio toga, nego je za takvu ideju optužio - opoziciju.

- Ako bismo mogli Vučića da strpamo u karantin, bar do 26. aprila. To bi nam rešilo problem - primetio je predsednik.

Pošto je rešio da neće u karantin, da pokaže kako njemu ništa ne fali, kako je on najjači koji je zemljom 'odao, Vučić je, kako kakav jak vođa, rešio da neće ni zaštitnu masku da nosi.

- Ja masku da nosim neću - rekao je Vučić.

I istina, iako je 2008. stavio masku, maske su odavno pale. I jasno je da predsednik nema više masku.

A zaštitna maska... Kao što i sami rekoše lekari oko predsednika, ne služi samo da vas zaštiti, nego i druge od vas, ukoliko ste zaraženi... Izgleda da od predsednika Srbije Aleksandra Vučića zaštite nema.

Ostalo je samo da peremo ruke, baš kako preporučuje državni vrh u borbi sa koronavirusom. Strategija države - perite ruke i pijte rakiju.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Najtužnija maca na svetu

Anketa

Da li će Partizan igrati polufinale Kupa protiv Crvene zvezde?

Rezultati