Kolumne

Darko Mihajlović

13. 10. 2019. 17:16 0

PIŠE DARKO MIHAJLOVIĆ "Halo, Bing?"

Halo Bing, kako brat? Opet u zatvoru? Ukrao deci iz cele škole novac za užinu, pa ga uhapsili? Ah, kakav amaterizam! Pa daj da sredimo to preko stranke, ko je direktor te škole?

A…on je direktor…dobro, ništa onda.
Nego, da li te zanima polovni spomenik star ispod 100 godina? Original, prva farba, skoro nabavljen, sa minimalnim oštećeljima. Ma gluposti, geleri iz ratova, ali globalno odlično stanje. Ma da, to je nekima jako bitno, ali rešićemo te gluposti.

Jeste, isto sve kao za onu lokomotivu samo sada ne moraš da dolaziš i sečeš – donose ti ovi moji. Ma daaaaa, pa napredovali smo u organizaciji!
Cena? Prava sitnica!

Za tebe mora dobra cena, čoveče! Kako si mi samo završio ove rezervne kocke na trgu, srce si od čoveka! Ma daj, šta te briga što će malo da se kliza već za mesec dana? Ma, napašćemo Đilasa opet. E, pa branio bi se on, ali ja opet neću da silazim sa svih televizija danima i može on da se brani koliko hoće! Pa da, navežbam govor kao prošli put i svuda lepo od Marića, pa preko Sarape do Jovane i svi će znati da se kocke klizaju zbog Đilasa.

Pa naravno, nije ih on stavio, ali pravo pitanje je: ZAŠTO ih nije on stavio?! E, tu ga čekamo! I vidi, ako mnogo ljudi polomi nešto od klizanja i padova i bude sudara – idemo na sigurno – pozvaću Njegovu visost da kaže da niko nije polomio ništa i da onaj Bastać laže.

I to ne da laže, nego opet laže! Ma da, kao kada je rekao da ću zaustaviti saobraćaj na trgu zbog preslaganja kocki! Jeste, i da se iživljavam na Beogradom! Ne sekiraj se ti ništa, samo završi procente kao prošli put i svima lepo! Važi, onda sve smo dogovorili.

Nego, reci mi još za brata – što ga ne učlaniš kod nas, pa da ga čupamo? A već jeste član?! Pa, miting brate! Kako koji miting?! Miting podrške, čoveče! Dovedeš naše na određeno vreme, oni izvređaju decu i roditelje i da puste čoveka! Šta, pokrao je pare za užinu i deci naših članova? Pa šta?!

Valjda je stranka iznad dečije užine? Ako im je toliko stalo neka idu na mitinge pa neka uzmu te užine, evo sada će krenuti spontani mitinzi podrške za izbore!

Dobro Bing, hvala ti! Zadovoljstvo je sarađivati sa tobom! Čujemo se onda za otpadno gvožđe... Da, da biće nekoliko stotina tona – cela neka železnička skalamerija, neki most.

Ma da, javljam ti se ovih dana, samo da zaokružim celu priču…

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Metalika moj dobar drugar

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati