Kolumne

Igor Butulija

03. 09. 2019. 15:47 0

REČ LEGENDE Piše Igor Butulija: Ne manipulišite Zvezdom

Posmatrajući celokupnu situaciju oko Crvene zvezde, fenomenalnog rezultata i ponovnog ulaska u Ligu šampiona, probudila mi se želja da kažem par stvari u vezi toga i oko toga, pa bih želeo da dam jednu smernicu i savet za ubuduće.

Prvi put bio sam na derbiju sa šest godina na utakmici Partizan - Zvezda 1:4, a na severnoj tribini sam se pojavio sa devet godina kad sam pobegao iz škole da gledam meč Kupa UEFA Zvezda- Vest Bromvič. Dalje pričati šta sam sve naučio voleći i bodreći Zvezdu kao klinac na severu, a i posle kroz celu moju karijeru igrajući za taj sveti dres, bilo bi malo neukusno da se hvalim i pričam je l' bih se osećao da sam novokomponovani zvezdaš. Vidim da neki to koriste i prave taj trend dokazivanja radi lične promocije.To je nesto što postaje jako opasno i ne sme se dozvoliti nikako.

 

Evidentno da sa tom svetinjom koja se zove Crvena zvezda postoji želja nekih van kluba da ubaci rijaliti-novokomponovani trend, javnog hvaljenja i isticanja kako voli taj klub. Zvezda se voli i ne pokazuje se to nikome već se istinski voli i bodri do kraja kad je i dobro i loše.Takvima bih hteo da pošaljem poruku da niko ne može to da radi, niti da pomisli da stavi Zvezdu u službu nekih jeftinih poena pošto je Zvezda iznad svih i ona je NEOSVOJIVA TVRĐAVA. Armija navijača Zvezde počev od SEVERA pa po celom svetu to će uvek prepoznati i nikada neće to dozvoliti. Tako je bilo decenijama unazad s kolena na koleno, tako će biti i dalje. Ko nije naučio tu školu pravog zvezdaša taj misli da se taj sveti hram,vernost i lojalnost, može kontrolisati. NEĆE, NITI CE MOĆI.

 

Navijači znaju da je ZVEZDA IZNAD SVIH I SVAKOG POJEDINCA i da niko ne moze manipulisati njom. TO JE NEZAVISNA I NEOSVOJIVA TVRĐAVA ZAUVEK! TO JE SEVERNA ARMIJA i ubeđen sam da će do kraja kao i svi mi čuvati taj duh - da je Zvezda iznad svih. 

Za kraj želim svim crveno-belim dušama da poručim da spreme dlanove i grlo i da podržimo momke u pokušaju da naprave još jedan uspeh i izbore plasman u drugi krug Lige sampiona.

Pozdrav od mene do sledećeg druženja, šaljem vam pozdrav mislima i jednom od najdražih pesama "O Zvezdo, zvezdana...".

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Vrati mi papuču

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati