Izbori 2024

Direktno.rs

30. 05. 2024. 20:37 3

"SNS krade i bilborde"

"Novosadska opozicija "Udruženi za slobodan Novi Sad", koju čine Srpska koalicija NADA, sve stranke Srbije protiv nasilja, pokret Bravo i Vojvođani - LSV želi da skrene pažnju javnosti kako i na koji način SNS zbog straha od poraza na izborima pokušava da izmanipuliše građane Novog Sada", navodi se u saopštenju novosadske opozicije, koje prenosimo u celosti.

"Tokom današnjeg dana uništeno je više bilborda na različitim lokacijama, na kojima se oglašava udružena novosadska opozicija, da bi potom iste bilborde prelepili lažnim pozivom na bojkot.

Tokom kampanje za lokalne izbore u Novom Sadu novosadska udružena opozicija svakodnevno se suočava i bori sa gnusnim lažima i kriminalnim radnjama koje sprovodi SNS, a sve sa ciljem da pokušaju podmetačinama i manipulacijama da povećaju svoj izborni rezultat. Jasno nam je da su u strahu jer znaju da 2. juna gube izbore i da će Novi Sad biti slobodan grad, ali ne možemo da dozvolimo da obmanjuju naše sugrađane!

Pošto je jedini način borbe koji SNS poznaje uz pomoć kriminala, muljanja i krađe verujemo da nisu mogli da osmisle bolju ideju za svoju kampanju od uništavanja i krađe tuđe imovine. SNS je prevazišao sam sebe i osim budžeta počeo je da krade bilborde, koje plaćaju parama pokradrnim od građana.

Verujemo da građani znaju da je poziv na bojkot samo još jedna SNS laž u nizu. Ovim postupkom trenutna vlast samo pokazuje koliko je bahata i beskrupulozna i da je jedino što znaju da rade - da KRADU!

Ovim postupkom doveli su brojne građane u zabludu i time još jednom pokazali koliko im znače građani Novog Sada , kao i to na kakav ih način doživljavaju.

Tokom jučerašnjeg dana su svojim poznatim nasilničkim metodama uništili reklamni balon udružene opozicije. Koliki je strah od poraza jasno govori to što se "obračunavaju" sa jednim letećim balonom.

Već mesecima pokušavaju građane da dovedu u zabludu lažnim pozivima na bojkot, ali Novosađani znaju da 2. juna NEMA BOJKOTA i da svi izlazimo na birališta, kako bismo oslobodili naš grad od nasilničke SNS vlasti i vratili normalnost u naš Novi Sad", zaključuje se u saopšenju koalicije "Udruženi za slobodan Novi Sad".

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 3

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


EXPOnat

Zoran Živković [27.09.2024.]




Video dana

Neozbiljni ste

Anketa

Da li dva jajeta, kako kaže Toma Mona, mogu čoveka da drže ceo dan sitim?

Rezultati