Izbori 2022

Direktno.rs

06. 04. 2022. 17:15 36

Opozicija pobedila u 10 beogradskih opština

"Beograđani su na izborima rekli NE dosadašnjoj gradskoj vlasti, pošto su opozicione stranke osvojile 485.952 glasa, što je za 73.846 više od stranaka na vlasti", navodi se u saopštenju koalicije "Ujedinjeni za pobedu Beograda", koje prenosimo u celosti.

"Pored toga što je osvojila 18 odsto više glasova, opozicija je i u većini beogradskih opština pobedila stranke na vlasti.

Opozicija je tako pobedila na Novom Beogradu, Starom gradu, Vračaru, Savskom vencu, Zvezdari, Čukarici, Paliluli, Rakovici, Voždovcu i Zemunu, a pretrpela poraz samo u prigradskim opštinama: Surčinu, Sopotu, Obrenovcu, Mladenovcu, Lazarevcu, Grockoj i Barajevu.

Opozicija je najubedljiviju pobedu ostvarila na Starom gradu gde je osvojila 70,9 odsto glasova, a zatim slede Vračar sa 67,7, Savski venac sa 64,4, Zvezdara sa 61,2 i Novi Beograd sa 60,7 procenata glasova", zaključuje se u saopštenju koalicije "Ujedinjeni za pobedu Beograda".

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 36

ostavi komentar
Vidi još

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Kornjača akrobata

Anketa

Da li će Partizan igrati polufinale Kupa protiv Crvene zvezde?

Rezultati