Izbori 2022

Direktno.rs

04. 04. 2022. 21:29 7

Šarović: Nastavljamo borbu, DO POBEDE!

Nemanja Šarović, lider pokreta Ljubav, vera, nada oglasio se na Tviteru nakon beogradskih izbora, te je tom prilikom iskazao zahvalnost svima onima koji su učestvovali u njegovoj kampanji, istakavši da ovo "nije kraj borbe".

- Pre svega, HVALA svima koji su učestvovali u kampanji za našu listu! HVALA svima koji su nam ukazali poverenje i dali glas - napisao je Šarović na Tviteru i dodao:

- Ponosan sam na sve što smo uradili u kampanji uprkos veoma skromnim resursima i totalnoj blokadi na televizijama. Nastavljamo borbu, DO POBEDE! Sa nama Bog - naveo je Šarović.

Da podsetimo, lider pokreta Ljubav, vera, nada na beogradskim izborima je osvojio 0,57 odsto glasova, a njegovu kampanju je obeležilo to što je javnost podsećao na brojne afere Srpske napredne stranke, ali je često i bio onemogućavan da ih iznese, budući da je prekidan na Radio televiziji Srbije, dok ga je list "Politika" cenzurisao.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 7

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati