Izbori 2020

[ Izvor: Beta ]

21. 06. 2020. 20:38 1

Sukob SPS i SNS u Leskovcu, naprednjak završio u bolnici

U blizini biračkog mesta u Osnovnoj školi "Kosta Stamenković" u Leskovcu došlo je do incidenta između aktivista Socijalističke partije Srbije (SPS) i Srpske napredne stranke (SNS), nakon čega je D.M, član SNS, završio u bolnici, potvrđeno je Beti iz više izvora. Kako je rečeno Beti u Gradskom odboru SNS, D.M. je udaren pesnicom u glavu.

 

Nekoliko minuta kasnije, na lice mesta našao se lider lokalnih naprednjaka i aktuelni gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović.

- Namera Cvetanovića bila je da vidi o čemu se radi, ali na njegovo pitanje ko je i zašto to uradio, pet do šest aktivsta ga je verbalno napalo i izvređalo - kazao je izvor Bete iz lokalnog odbora SNS.

 

Incident u blizini biračkog mesta potvrđen je Beti i u leskovačkoj policiji, ali zvaničnici nisu hteli da govore o detaljima osim da se radi na slučaju.

Prema nezvaničnim saznanjima, podnete su dve prijave protiv aktiviste SPS zbog udarca aktiviste SNS-a, a druga zbog verbalnog napada na Cvetanovića.

Inače, SNS i SPS su u protekle četiri godine bili u koalicionoj vlasti u Leskovcu.

Lider leskovačkih socijalista Aleksandar Đurović, koji je i aktuelni predsednik Skupštine grada Leskovca, kazao je da je čuo za incident, ali da ne zna detalje.

- Svaki takav vid nasilja osuđujem. Ukoliko je zaista došlo do fiičkog i verbalnog napada, ja ću se izviniti SNS-u - kazao je Đurović.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.

Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Pobednički ples

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati