Izbori 2020

[ Izvor: Beta ]

18. 06. 2020. 23:13 3

"Ne izlazite na izbore, sačuvajte dostojanstvo"

Potpredsednik Narodne stranke Miroslav Aleksić pozvao je večeras građane Srbije da u nedelju, 21. juna, ostanu kod kuće, ne izađu na izbore i tako "sačuvaju zdravlje i dostojanstvo".

- Moramo da pokažemo da imamo kičmu i dostojanstvo i tako ćemo dobiti poverenje građana. Pokazaćemo da se ne bavimo politikom zbog privilegija i poslaničkih plata, kojih smo se svesno odrekli. Narodna stranka drži reč i posle bojkota krenućemo u kampanju i predstavićemo gradjanima naš program - rekao je Aleksić na televiziji N1.

Ocenio je da je bojkot izbora jedino sredstvo koje je dalo rezultat protiv vlasti predsednika Srbije Aleksandra Vučića i SNS-a.

Potpredsednik Narodne stranke je naveo da izbori neće biti na Kosovu, a da nijedna stranka koja će učestvovati na izborima nije postavila pitanje zašto je tamošnjim građanima Srbije uskraćeno biračko pravo, garantovano Ustavom.

- Na izborima će učestvovati profesionalna opozicija i plaćena opozicija koja ulazi u parlament zbog poslaničkih plata i privilegija, a odluke će donositi stranka koja će imati 60 odsto glasova, što pokazuje sav besmisao učešća na izborima - rekao je Aleksić.

Dodao je da Srbija "više nije država, nego plemenska zajednica u kojoj plemenski vođa odlučuje o svemu.

- U pravosuđu stanje nikada nije bilo gore, zahvaljujući uništavanju opozicije i svake kontrole. Kako funkcionišu institucije, najbolje pokazuje to što je Aleksandar Obradović završio u zatvoru umesto oca ministra unutrašnjih poslova, to što država proizvodi marihuanu na "Jovanjici", kao i to što Siniša Mali ne zna odakle mu 24 stana, a Aleksandar Vulin kaže kako mu je tetka dala pare za stan - rekao je Aleksić.

Ocenio je da vlast Srbije vodi katastrofalnu ekonomsku politiku u poslednjih osam godina, čiji je rezultat po njegovim rečima, da je 1,8 miliona ljudi na ivici siromaštva, a 500.000 siromašnih, i da Srbiji preti dužničko ropstvo.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 3

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.

Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Pobednički ples

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati