Izbori 2020

Direktno.rs

18. 06. 2020. 20:03 3

Treći na listi PSG za neradnu nedelju, a u njegovoj trgovini rade nedeljom!

Kandidat za narodnog poslanika sa liste "Sergej Trifunović - Pokret slobodnih građana" je Goran Kovačević, vlasnik jednog od većih lanaca trgovine Gomex. U svom gostovanju na RTV založio se za neradnu nedelju, zabrinut za odsustvo vremena koje majke mogu posvetiti svojoj deci.

Vo se hvata za rogove, čovek za reč a političar za dela. Tragom te ideje, portal Direktno pozvao je više maloprodajnih objekata Gomex-a kako bi proverili da li gospodin Kovačević delima stoji iza svojih reči i predizbornih obećanja PSG.

Svi maloprodajni objekti koje smo pozvali potvrdili su nam da rade nedeljom. Jedan broj do jedan sat popodne, a drugi deo njih do 20.45.

Sve se može proveriti uvidom u raspoložive informacije na internetu. Da li pre ovakvih obećanja kandidat na izborima svojim delom treba da postavi primer?

Uostalom, ovako je izgledalo obraćanje gospodina Kovačevića:

- Imate dodatnu tu nedelju, gde se ja apsolutno zalažem za neradnu nedelju. To je potpuno nepristojno, jer ako imate ženu koja radi u kontra smeni od smene škole svog deteta, može da se desi da po tri nedelje ne vidi dete. Zato što stalno idu prva-druga, prva-druga i nikada se ne vide. Ja razumem gospodina predsednika, koji voli da radi. I ja volim da radim i za mene nema neke velike razlike da li je subota ili nedelja, ali tim ženama mnogo znači. Da nedelja bude neradni dan je bio opšti predlog srpske privrede, zanimljivo je da su sve domaće firme bile za to da se uvede neradna nedelja, dok su inostrane bile protiv. Kada sam ih pitao zašto su za neradnu nedelju, ako ona već postoji u njihovim zemljama, nastala je tišina. Strane firme su nama potrebne, rade u skladu sa zakonom, ali je ovo naš interni problem - rekao je Goran Kovačević iz Pokreta slobodnih građana.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 3

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.

Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Konj ulazi u bar...

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati