Izbori 2020

Direktno.rs

08. 06. 2020. 16:51 2

"Vaš dug od 1,2 MILIJARDE evra, otplatili su penzioneri"

Prva na izbornoj listi Grupe građana "1 od 5 miliona", Valentina Reković, održala je predavanje potpredsedniku Socijalističke partije Srbije Dušanu Bajatoviću! U jednoj TV emisiji direktno ga je pitala zašto su penzioneri platili dugove koje je on kao direktor "Srbijagasa" napravio.

Studentkinja je Bajatovića upitala da li mu je poznato koliko su dugova preduzeća na čijem se čelu nalazi otplatili penzioneri, a on je sve vreme imao upadice "Bravo, bravo. Jeste, jeste..."

- Znate li koliko ovaj režim duguje penzionerima, oni su otplatili polovinu duga koji ste vi napravili u "Srbijagasu": Država vam je prošle godine otpisala dug od 1,2 milijarde evra?! Isti taj režim koji je pljačkao penzionere četiri godine uzeo im je 660 miliona, oni su otplatili polovinu dugu koji ste Vi napravili jer tamo sedite od 2008. godine - rekla je Rekovićeva.

- Mi smo drugim kompanijama opraštali dugove, dve milijarde i 400 miliona evra, pomagali stanovništvu i privredi. Kupovali smo gas za dva dinara, prodavali za jedan, tako se preživelo posle krize 2008. godine. Loše su vam to napisali, pogledajte rezultate "Srbija gasa" - odgovorio je Bajatović.

Ubrzo je usledio odgovor Reković.

- Naučio je lepo da priča bajke, dugo godina se bavi politikom - rekla je ona.

- Morali su bolje da vas pripreme za emisiju - odgovorio je na ovu opasku Bajatović.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 2

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.

Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Najtužnija maca na svetu

Anketa

Da li će Partizan igrati polufinale Kupa protiv Crvene zvezde?

Rezultati