Izbori 2020

Direktno.rs

06. 06. 2020. 11:03 3

"Vučićeve liste glas traže od opozicionih glasača"

Ogromnoj većini takozvanih opozicionih izbornih lista potpise je neposredno ili posredno skupila Srpska napredna stranka. Tragikomično je da politički lideri na tim listama sada glas traže od građana koji su žrtve režima Aleksandra Vučića. Jednako je glas na lažnim izborima dati tim listama ili listi SNS. Bojkot je vrsta glasanja i on nije prosto ostajanje kod kuće već direktno suprotstavljanje daljem ponižavanju – istakao je Janko Veselinović predsednik Pokreta za preokret i jedan od osnivača Saveza za Srbiju u nastavku kampanje za bojkot lažnih izbora u Vrbasu.

Veselinović je dodao da se samo jedinstvom političkih stranaka, pokreta, intelektualaca i građana u bojkotu može otvoriti nova stranica i perspektiva da Srbija izađe iz duboke političke, ekonomske, ali i moralne krize. 

- Suprotstavljanje režimu naročito je važno zbog regiona kao što je Bačka u kojoj poljoprivrednim zemljištem već gazduju Arapi, a table na srpskom polako zamenjuje arapsko pismo. Kao što smo ispoštovali Sporazum sa narodom obećavamo da ćemo poništiti privatizacije plodne srpske zemlje, a Vučićevim prijateljima i takozvanoj braći vratiti novac. Nikakva suša, grad i poplave nisu uništili vojvođansku i ostalu poljoprivredu u Srbiji kao ovaj autokratski režim – istakao je Veselinović.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 3

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.

Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Zavrteće vam se u glavi!

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati