Izbori 2020

Direktno.rs

05. 06. 2020. 10:51 0

KAMPANJA U JEKU Dačić i Palma obišli Šabac

Lideri koalicije Socijalistička partija Srbije – Jedinstvena Srbija, Ivica Dačić i Dragan Marković Palma obišli su Šapčane i tom prilikom su saznali šta je najpotrebnije od infrastrukturnih radova u tom gradu.

Dragan Marković Palma je rekao da će se odbornici SPS - JS potruditi da Šabac dobije olimpijski i dečiji bazen.

- Imate termalne vode koje nisu iskorišćene i koje odlaze u reku. Mi ćemo te termalne vode iskoristiti i napraviti banju.Takođe, uvođenje gasovoda po selima biće jedan od prioriteta u Mačvanskom okrugu - kaže Marković.

Lider JS je komentarisao i stanje kulturno - umetničkih objekata po selima i rekao da su neohodna ulaganja, kako bi deca i omladina imala gde da razvijaju svoje talente.Marković kaže da je poznat i svima prihvatljiv program koalicije SPS - JS koji uklučuje besplatan prevoz, besplatno letovanje za decu, da se štedi u budžetu kako bi se imalo para za pomoć trudnicama i majkama, pomoć bolesnima.

- Borićemo se za poljoprivrednike da imaju gde da plasiraju svoje proizvode i za mlade da ostanu u Srbiji - dodao je Palma.

Ivica Dačić rekao je da je narodu poznato šta je on do sada uradio za Srbiju i da će se i ubuduće boriti za otpriznavanje Kosova.- Znate, bili su i u Srbiji oni koji su se radovali kad neka zemlja prizna Kosovo, jer su mislili da je time problem rešen, da ne moraju oni da ga rešavaju, jer je taj problem težak, mnogi ministri pre mene nisu ni obišli zemlje koje su nam nekada bile prijatelji, pa smo mi prekinuli kontakt sa njima i one su priznale Kosovo, ja sam prvi ministar koji je obišao te zemlje i ponosan sam na rezultat da je 18 zemalja otpriznalo Kosovo. Mi smo pitanje Kosova vratili na pregovarački sto - rekao je Dačić.

Dačić je rekao da je ideja i ideologija socijalizma prepoznatljiva, da SPS jeste za slobodno tržište, ali nije za državu u kojoj će vladati samo profit, da država mora da bude jaka, da utiče na obrazovni i zdravstveni sistem i da su nam potrebne jaka vojska i policija.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.

Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Najtužnija maca na svetu

Anketa

Da li će Partizan igrati polufinale Kupa protiv Crvene zvezde?

Rezultati