Izbori 2020

04. 06. 2020. 15:58 3

Penzioneri: Bojkot! Izlazak na izbore rizičan po zdravlje

Udruženje sindikata penzionera Srbije pozvalo je danas sve penzionere da ne izlaze na izbore 21. juna i tako sačuvaju svoje, ali i zdravlje svih.

- Neki su želeli da vas sačuvaju do izbora, a nama je stalo da i posle izbora ostanete živi i zdravi. Zato vam, ovaj put, nećemo savetovati da izađete na izbore, jer ne želimo da ugrožavamo ničije zdravlje, niti da doprinosimo širenju zaraze i obolevanju ljudi - navodi se u saopštenju.

Kao što je poznato, pandemija će zvanično prestati tek kada 28 dana, uzastopno, nijedno lice ne bude zaraženo. - Već sada je jasno da će izbori, zakazani za 21. jun, biti održani u vreme dok pandemija još uvek traje. Virus nije nestao uprkos izveštavanju pojedinih medija koji o njemu stvaraju pogrešnu sliku - apeluju iz Udruženja sindikata.

Stoga će, kako kažu, ukoliko se ipak odluče da izađu na izbore i glasaju, stariji sugrađani uraditi to na sopstvenu odgovornost.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 3

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.

Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Metalika moj dobar drugar

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati