Izbori 2020

Direktno.rs

04. 06. 2020. 10:34 1

Dačić i Palma obišli istočnu Srbiju

Lideri Socijalističke pratije Srbije i Jedinstvene Srbije, Ivica Dačić i Dragan Markovića Palma obišli su istočnu Srbiju i tu priliku su iskoristili da sa građanima Bora, Boljevca, Sokobanje i Knjaževca popričaju o njihovim problemima i programu koalicije za parlamentarne izbore.

Predsednik SPS-a, Ivica Dačić je rekao da je odbrana Srbije na prvom mestu i da neće odustati od borbe za nacionalne interese.

- Srbija mora da bude pre svega, iznad svega i po svaku cenu, zato i radimo sve ovo, zato sam i toliko vremena posvetio povlačenju priznanja Kosova, 18 zemalja je povuklo priznanje, oni više nemaju većinu u UN i zato ja nikoga neću da ubeđujem da glasa za nas, nek svako sam odluči - rekao je Dačić.

Kada su u pitanju prilike u regionu Dačić je rekao da Srbija želi diplomatske odnose, ali da neće ostaviti svoj narod na cedilu, dok se otimaju pravoslavne svetinje u Crnoj Gori.

Lider Jedinstvene Srbije, Dragan Marković Palma je poručio da je cilj koalicije SPS - JS da mladi ostanu u Srbiji, da se tu besplatno školuju, zaposle i osnuju porodicu.

Kada je u pitanju privredni razvoj Srbije, Marković kaže da je turizam jedan od najznačajnijih grana. “Iz cele Evrope su ljudi dolazili u banje da se leče i to moramo da povratimo. Koalicija SPS – JS zna šta je turizam i zna da je turizam privredna grana, koja ne zapošljava samo radnike, već donosi i mnogo novca.

Hoću da vam obećam da ćemo po tom pitanju maksimalno da vam pomognemo, pogotovo sada kada je zbog epidemije korone nebezbedno putovati, narod treba da zna kakvim prirodnim lepotama Srbija raspolaže.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.

Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Najtužnija maca na svetu

Anketa

Da li će Partizan igrati polufinale Kupa protiv Crvene zvezde?

Rezultati