Beograd

Direktno.rs

05. 02. 2023. 12:18 8

Šta beogradska uprava i firma "Beogradske pijace" rade sa Zemunskom pijacom?

Već 20 dana građani ne znaju šta je ova nepogoda od vlasti smislila sa Zemunskom pijacom. Pitaju se da li je pretvaraju u parking ili hoće tezge da daju "podobnima". Gradonačelnik Šapić ćuti, Opština Zemun ćuti, a nama ostavljaju mašti na volju - izjavila je Mila Popović, predsednica beogradskog odbora Stranke slobode i pravde.

- Pijaca trg je osmišljena 2011. godine kada je dobila kombinovanu funkciju centralnog gradskog trga sa pijačnom prodajom. Kasnije je dodatno rekonstruisana u 2016. godini, a delovi u 2020. godini. I šta se dešava sada? Nadamo se da nekom nije palo napamet da pijacu menja u zatvorenu tržnicu ili da prodavce gde Zemunci kupuju godinama pomeri na neka druga mesta.

- Grad Beograd, opština Zemun i Beogradske pijace su dužne da obaveste građane o tome šta se dešava i do kada će radovi, ako su potrebni, trajati. Stranka slobode i pravde zna da radovi mogu unapred da se objave i završe u roku, a da budu najmanja moguća smetnja građanima i prodavcima koji na toj pijaci rade - izjavila je Mila Popović, predsednica beogradskog odbora Stranke slobode i pravde.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 8

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Uhvatiću te kad tad

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati