Beograd

Direktno.rs

17. 01. 2023. 11:14 4

"U Srbiji postoje dva Vesića: I jedan je previše, a dva su katastrofa"

"U Srbiji postoje dva Gorana Vesića. Jedan, koji je najavio "oslobađanje" 5.000 lokacija ukidanjem konverzije i poklanjanjem zemljišta vrednog više milijardi evra investitorima bliskim SNS-u. I drugi, koji potpisuje odgovor na poslaničko pitanje Marinike Tepić u kome se kaže da konkrektna rešenja još nisu poznata niti definisana i da Radna grupa treba da pripremi predloge rešenja za promenu zakona. Nema nijedne analize efekata takve besplatne konverzije", izjavila je Ana Gođevac, potpredsednica beogradskog odbora Stranke slobode i pravde.

Izjavu Ane Gođevac prenosimo u celosti:"Srbiji je i jedan Vesić previše. Dva su potpuna katastrofa.

Najave Gorana Vesića o poklanjanju gradskog građevinskog zemljišta bez naknade za konverziju prava korišćenje državne zemlje u privatnu svojinu, dokazuju da Srpska napredna stranka i Vlada Ane Brnabić traže nove načine kako da se na uštrb budžeta, milijarde vrednosti sliju u džepove omiljenih režimskih investitora.

Politika Srpske napredne stranke je stvaranje klase novokomponovanih milionera koji se bogate isisavajući državne resurse i novac građana. Beograd i Srbija za njih su stranački plen i takav pristup se može promeniti samo smenom ove vlasti i promenom sistema koji ne radi za građane", zaključila je Ana Gođevac, potpredsednica GrO Stranke slobode i pravde Beograd.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 4

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati