Beograd

Direktno.rs

03. 01. 2023. 14:32 13

Popović: Jedina politika SNS i Šapića je rušenje Beograda  

SNS vlast i njen gradonačelnik u Beogradu, Aleksandar Šapić, misle da je rušenje Starog savskog mosta politička odluka. Još jednom su istakli da je njihova jedina politika rušenje Beograda, jer da sagrade most očigledno nisu sposobni - reagovala je u pisanoj izjavi Mila Popović, predsednica beogradskog Odbora Stranke slobode i pravde povodom izjave Aleksandra Šapića da se nastavlja sa projektom rušenja mosta i tom prilikom dodala da "je most pitanje istorije, kulture, vizure, a pre svega saobraćaja".

- Zašto Aleksandar Šapić ne sprovede referendum u Beogradu i uveri se u to da li su građani za politiku rušenje mostova ili gradnje mostova? Sakrili su projekat od građana, javne i stručne rasprave, pa se pitam čega se plaše ako misle da je to odlično rešenje za Beograd?" nastavlja Mila Popović. Dodatno je upitala Aleksandra Šapića "Šta planiraju da urade povodom javnog prevoza koji saobraća preko ovog mosta? Kakav uticaj po Beograđane ostavlja povećanje saobraćaja od po oko 10% i na Brankovom mostu i na Gazeli? Da li je i to politička odluka SNS-a da Beograđani zbog njihovog vandalizma moraju da provode par sati više u prevozu?", stoji u izjavi.

- Na sve to, Šapić obmanjuje građane da će radovi na mostu da budu istovremeni sa izgradnjom tunela od Ekonomskog fakulteta do Pančevačkog mosta. Kako je to moguće, ako se u ovom trenutku tek radi idejni projekat za izgradnju tunela? Posle projekta tek slede javne rasprave, izrada dokumentacije i projekta, pa smo godinama daleko od započinjanja radova - iznenađeno se zapitala Mila Popović i istakla da "politika amaterizma i populizma" direktno utiče na život svih građana.

Mila Popović zaključuje da vlast koja u svom programu ima rušenje Beograda je vlast koju treba smeniti. Rušioci moraju biti zamenjeni graditeljima, jer je to jedini način da ovaj grad i zemlja krenu putem pravih vrednosti. Podsetila je, da je pre više od 78 godina samo jedan učitelj sprečio rušenje Starog savskog mosta od strane okupatora, a ne vidi razlog da to danas ne urade i Beograđani izlaskom na izbore.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 13

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Pobednički ples

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati