Beograd

[ Izvor: Mediji ]

31. 12. 2022. 19:07 20

Voždovčani pred doček Nove godine ostali bez struje

Stanari pojedinih voždovačkih ulica ostali su tokom poslednjeg dana ove godine bez električne energije, kako nam tvrde pojedini stanari, zbog nestanka struje ostali su i bez grejanja. Iz Elektrodistribucije Beograd naveli su za naš portal da je došlo do kvara na trafostanici i da njihove ekipe rade na sanaciji kvara u najkraćem mogućem roku.

Kako navodi stanarka kompleksa u Darvinovoj za Nova.rs, struje nema već dva sata.

Dodaje da ulična rasveta radi, ali da struje nema u stambenim zgradama i to još, kako ističe, uoči Nove godine.

- Ja zaista ne znam šta je razlog, vidim da pola Voždovca nema struje, to znači da nemamo ni grejanja. Videla sam po sajtovima da se građani žale da nema struje ni u drugim okolnim ulicama na Voždovcu. Ovo je haos, a pritom je i hladno jer nemamo grejanje - rekla je stanarka za portal Nova.rs.

Kako navodi, ona još nije dobila povratnu informaciju kada će biti normalizovano snabdevanje strujom.

- Već dva sata zovem kontakt centar i javlja se glasovna sekretarica koja ostavlja poruku da je ‘sve cveće i proleće’, odnosno da ništa nije planirano od isključenja i da nema kvara - dodala je ona.

Na sajtu bezstruje.com, korisnici se žale da struje nema ni u Kostolačkoj, Kraljevačkoj, Kumodraškoj, te Vojvode Stepe, Bilećkoj, Milana Raspopovića, na potezu između Vojvode Stepe i Bulevara Oslobođenja.

Iz Elektrodistribucije Beograda (EDB) su za portal Nova.rs naveli da je struja nestala zbog kvara na izvodu na trafostanici 311 Dušanovac.

- Od 16.45 časova bez napajanja je deo korisnika na opštini Voždovac. Dežurne ekipe Ogranka Elektrodistribucije Beograd centar su na terenu i intenzivno rade na sanaciji kvara u najkraćem mogućem roku - rekli su u EDB-u za naš portal.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 20

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Pobednički ples

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati