Beograd

Direktno.rs

28. 11. 2022. 14:33 3

Šerbula: Bahati Šapić puca od frapantnog neznanja

Izjava Aleksandra Šapića da "sigurno niko neće umreti od 10-15 dana zagađenja vazduha" je dokaz ne samo frapantnog neznanja, nego i potpunog odsustva brige za zdravlje i živote Beograđana od strane gradonačelnika - reagovala je na izjavu Šapića, Tijana Šerbula, potpredsednice Gradskog odbora Stranke slobode i pravde Beograde.

- Od posledica zagađenja vazduha u Srbiji život godišnje izgubi oko 14.000 ljudi, i to su zvanični podaci Evropske komisije za zaštitu životne sredine i Agencije za zaštitu životne sredine Srbije.

Potpuno je jasno da Šapić, osim što je nesposoban da bilo šta uradi i tako pomogne Beograđanima da zaštite svoje zdravlje, pokazuje neverovatan nivo bahatosti. Beograđani nisu zaslužili ovako nešto i zato su jedini izlaz novi izbori na kojima će dobiti gradonačelnika kome će zdravlje i životi ljudi biti važniji od bilo čega drugog - izjavila je Tijana Šerbula, potpredsednice Gradskog odbora Stranke slobode i pravde Beograde.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 3

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Kornjača akrobata

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati